نوشته اصلی توسط Milik آلبوم متین دو حنجره رو بگیر گوش کن همش بیس تشریف داره عه دستت دردنکنه درسته بیس گوش میدم ولی قرار نیست هر اشغالی بیس داشته باشه گوش بدم اتفاقا تو تله موزیک باران کاورشو دیدم ریدنم گرفت.یعنی من با پینت کاوری 100 برابر بهتره این میزنم
من از این تعجب میکنم تو چرا دانلود کردی حیفه 1 کیلوبایت
نوشته اصلی توسط D.SOL میلاد ناموسا این چه یوزریه هی Milk میخونمش یاده شیر میوفتم دوسش دارم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط D.SOL من از این تعجب میکنم تو چرا دانلود کردی حیفه 1 کیلوبایت آرشیوم ناقص میشه
نوشته اصلی توسط Milik آرشیوم ناقص میشه ای فلان تو اون ارشیوی که بخواد با این گولاخ تکمیل بشه اقای ارشیویان تو ارشیوت حجی جون و احمد ازاد و مهرداد نیویورک و اینا هم داری یا نه
نوشته اصلی توسط D.SOL ای فلان تو اون ارشیوی که بخواد با این گولاخ تکمیل بشه اقای ارشیویان تو ارشیوت حجی جون و احمد ازاد و مهرداد نیویورک و اینا هم داری یا نه همه رو دارم - چون مغازه داشتم و کارم آهنگ و فیلم بوده جمع کردم دیگه
اون از اون چاوشی که رید اینم از شادمهر که بازم رید خداوکیلی همون یه ترکه دزیره میرزه به کله این البوم اخری چاوشی
نوشته اصلی توسط Milik همه رو دارم - چون مغازه داشتم و کارم آهنگ و فیلم بوده جمع کردم دیگه من اگه جات بودم کسی میومد تو مغازه میگفت مثلا فول البوم مهرداد نیویورکو برام بزن همونجا با یه چاقویی تفنگی میله ای چیزی میفرستادمش اون دنیا
نوشته اصلی توسط D.SOL من اگه جات بودم کسی میومد تو مغازه میگفت مثلا فول البوم مهرداد نیویورکو برام بزن همونجا با یه چاقویی تفنگی میله ای چیزی میفرستادمش اون دنیا خیلی کار سختی بوده برام نمیدونستم بخندم یا گریه کنم
ولی یه چیزی بگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن