من گه بخورم با هفت جد آبادم که حزب اللهی باشم
آهنگش به قول میلاد مقوا بود
اما در مورد حاکمیت تو این سی و اندی سال دو بار مردم ریختن تو خیابون یکی موقع حوادث کوه دانشگاه یکی سال 88
من افتخارم اینه که تو یکیشون حضور داشتم اونم تو شهری مثه مشهد که تحت حکومت مذهبی ها که راسشون علم الهدی اس سال 88 ریختیم تو میدون شریعتی در حد توان خودمون اعتراض کردیم
اون موقع امثال تو تو همین سایت کارشون پخش کردن کلیپ های تظاهرات بود نشسته بودن کنار گود و میگفتن لنگش کن
اون دیسک 2 که نوشته 2.73 .. اون هاردیه که نصب کردم امروز
نمیدانم چطور پارتیشن کنم به 3 قسمت . کسی بلده ؟
خطر
گوگوش باس با ایرج و شهیار و اردلان و زولاند و شماعی زاده نوجوکی وچشم اذر و...کار نکنه ن ی مشت بچه ژیگول..بدبختی هم اینجاست اونور هیشکی چشم دیدن همدیگه رو نداره...
همه ب هم بی اعتنا
وقتی چند تا آدم عوضی میان میونه ی مهرداد و شهیارِ جان رو با گوگوش به هم میزنن و گوگوش هم خیلی از حرکت استقبال میکنه الان باید هم از امثال بابک سعیدی و رها اعتمادی کار بگیره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اسماعیل خویی
من تنها باری که اسماعیل خویی رو دیدم تو اون برترین آهنگ ها بود از شبکه من و تو
اصلا من نه با تفکر خویی آشنایی دارم نه با اعتقادش
بعدشم من چرا باید از این حاکمیت دفاع کنم ؟/
تو این حاکمیت و حکومت من فقط یه کارگر رستورانم که تازه همیشه براش کار نیس هر چی هم در میارم باید یه چیزی هم بذارم روش شهریه دانشگاه بدم آدم باید احمق و اسکول و نادان باشه که شرایط منو داشته باشه بعد طرفدار حاکمیت هم باشه
اگه من مستخدم دولت بودم میتونستی بگی که من دارم ساست های حکومت رو میبرم جلو ولی من که یه دانشجو و کارگر ساده ام اصلا وصل نیستم به حکومت چیزی به من نمیماسه از این حکومت
تو آمریکا هم مردم هر هفته یکشنبه ها میرن کلیسا ... هر چند وقت یک بار مراسم اعتراف دارن مراسم غسل دارن اعتقادشون به مسیح هم بیشتر از ماهاس
شما فک میکنین چون چهارتا آخوند حرف از پیامبر و علی و .... میزنن اشکال از پیامبره .... در صورتی که اشکال از این منبری هاس که شکم گنده کردن و فقط پا منبر رفتنشون خوبه ... مردم هم میرن پا منبرشون چون اونا 4 تا حرف خوشگل میزنن ملت فک میکنن آدمای خوبین و بهشون آیت الله و حجه الاسلام و ولمسلمین و آیت العظمی و علماء میگن
تو جامعه ایی که خر هاش زیاد بشن خر سواراش هم زیاد میشن نتیجش هم میشه این که هر سال برا فلسطین میرن راه پیمایی ولی برا حق خودشون برا اختلاص برا حقوق های نجومی هیچ گهی نمیخورن برا این که خرن
تو هم خری خر مثه تو هم زیاده چشمتون به دهن 4 تا شاعر و نویسنده و خواننده اونطرفیه شما هم یه جور دیگه خرین اونا رو حجت خودتون میدونید بعضی از خر ها آخوند ها رو حجت خودشون میدونن خر هایی مثه تو هم 4 تا از اونوری ها رو که اندازه پشمی زندگی شما براشون مهم نیست رو حجت خودشون میدونن تو قلباتون پر از کینه به حکومته ولی هیچ گهی نمیخورین اوج کار شما انتقاد کردن تو تاکسیه
سال 88 ملتی که تظاهرات رو از تو پیاده رو ها نگاه میکردن بیشتر از کسایی بود که تو خیابون بودن این خیلی سوزش داشت برا من دلیلش هم خر بودن ملت ماست به جای اینکه هم صدا باشن نشسته بودن کنار و فیلم میگرفتن
دوستانه گفتم ناراحت نشی اشتررم
ویرایش توسط *_* : 12-18-2016 در ساعت 11:57 PM
فردا 29 آذر ماه سالروز پرکشیدن ناصر عبداللهی نازنین ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
هووووی میلاد گوه اضافی نخور گوگوش شعرشو میگم خیلی عالیه موزیکو شیکا دارم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 77 مهمان ها)