شخمی ترین فیلم همین predator ئه
شخمی ترین فیلم همین predator ئه
این بیگانه تشریف داره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
ببین اینایی که میگی درست .. شیرم تو هر چه سلاح نظامیه و هسته ای و برو تا آخر ..
مشکل من سیگار یا آرش نیست . من میگم الکی از آدما خدا نساز !
اونایی هم که توی ایران زندانی هستن کسی نگفته آدم نیستن من اصن بحث م سر زندانی نبود .. در حالی هم که نمیفهمم مثلا با این تحریم ها چه سودی به حال اون زندانی ها داره
ولی منظورم اینه باید آدم عادلانه رفتار کنه اول اینکه اون چه خریه بخواد مثلا واسه ایران تعینن تکلیف کنه .. نمیشه به خاطر چند نفر زندانی که خودشونم اعتصاب کردن به تمام ملت پشت کنی
درسته که 90 درصد این بدبختی که ایران رو فرا گرفته از تحریم نیست ولی دلیل اصلیش همین میتونه باشه ..همین یعنی جوری ریدن به ایران که دیگه حتی چند درصد کاهش پیدا نمیکنه هیچ روز به روزم داره بدتر میشه
وقتی که کسی میگه تحریم یعنی همه چی حالا به فرض اینکه هم بگی در مورد تحریم اون سازمان ها بوده ولی همین بهانه ای میشه که اون تحریم های دیگه هم افزایش پیدا کنه خودت میدونی روی مردم بدبخت هم پیاده میشه ..
پس نمیشه گفت اونا آدم نیستن یا اینا آدم هستن ... من منظورم کلیه ..
نمیدونم چی بگم ولی من تو این چند سال عمری کردم از وقتی که فهمیدم اینجا چه خبره این حرفا رو میزنم چون اینا رو خوب میشناسم منظورم این دولت
آرش سبحانی کارش درسته از همه نظر
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
چه آلبومیه این رومی 2
تلفیق واقعی
کسی اینجا بیمه تامین اجتمایی هست خودش سوال داشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 197 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 197 مهمان ها)