اومد ، اومد ، اومد ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
سرگیجه ی یک ساعتم وقت خواب ندارم
برای این همه سوال که جواب ندارم
دریاچه ی ارومیه ام خشکم آب ندارم
روی مغز من قدم نزن که اعصاب ندارم
گم شدم تو آسمونه دودیه تهرون
گرد و غبار دارم ولی مهتاب ندارم
اعصاب ندارم ، اعصاب ندارم
یا توی هوا نفس بکش یا تنها بزارم
از ریه هام چیزی نپرس که میخوام ببارم
چیزی نپرس از شهرمون که حرفی ندارم
از من نپرس ، از من نپرس که اعصاب ندارم
گم شدم تو آسمونه دودیه تهرون
گرد و غبار دارم ولی مهتاب ندارم
اعصاب ندارم ، اعصاب ندارم
اعصاب نداری ، اعصاب ندارم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
ها !?؟!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا از کجا بفهمیم خطمون چقدر میتونه دانلود کنه
یعنی با چه سرعتی
همین داستان اپ استریم با دان استریم رو میگم
شقد سوال میپرسی تو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل واقعا گنده شو در آورده بابا 2 تا 4 نتو میرینه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 187 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 187 مهمان ها)