کامپیوتر کوچیک اینتل![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب فلنگ تو بستی رفتی سوئد دیوث من بیام سوئد چقدر خرجش میشه ؟![]()
البته من پول ندارما بدم هتل و این جور چیزا اگه ببینم هزینه سفرش کم باشه شاید بیام اونم خونه تو
یه هفته هستم منو بگردون تو شهر یه صفایی هم بکنیمازونورم برم سیدی و دی وی دی بگیرم با خودم بیارم ایران
![]()
سلام بابک خوبی ؟![]()
دمت گرم آموزشت در مورد آلبوم طاهر زاده خیلی خوب بود فعلا 320 دیروز گرفتم زدم توی نرم افزار همون جور که توضیح دادی زمین تا آسمون فرق کرد
البته امیر قبلا یه آهنگشو توی تلگرام برام فرستاده بود منم متوجه این مشکل شدم و یه جوری برام ضد حال بود ولی الان دیگه اوکی شد آهنگ به دلت میچسبه ..
باید ویو از امیر بگیرم بعدا ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگذشت دنیا فنیزاده عروسکگردان کلاهقرمزی
دنیا فنیزاده، عروسکگردان عروسک محبوب کلاهقرمزی بعد از سالها مبارزه با بیماری سرطان، صبح روز چهارشنبه (۸ دی-۲۸ دسامبر) در سن ۴۹سالگی درگذشت. آبتین سهامی همسر این هنرمند، خبر درگذشت او را در گفتگو با خبرگزاری "ایسنا" تایید کرده است.
خانم فنیزاده که کار هنری را در سال ۱۳۶۴ با عروسکگردانی در برنامهی تلویزیونی “چتر” آغاز کرد، دختر پرویز فنیزاده، بازیگر مطرح سینما، تلویزیون و تئاتر ایران در سالهای پیش از انقلاب اسلامی بود. پرویز فنیزاده خود در سال ۱۳۵۸ در حالی که تنها ۴۲ سال داشت در اثر بیماری کزاز درگذشت.
“اتل متل”، “هادی و هدی”، “بزبز قندی”، “زیر گنبود کبود”، “خونه مادربزرگه”، “السون ولسون”، “قلیدون”، “دارا و سارا”، “گربه آوازخوان”، و مجموعههای تلویزیونی و سینمایی “کلاهقرمزی” از جمله مهمترین فعالیتهای هنری دنیا فنیزاده در سه دههی گذشته محسوب میشود.
این هنرمند فقید در مهرماه امسال و بعد از رسانهای شدن ابتلایش به بیماری سرطان در گفتگویی با برنامهی تلویزیونی "حالا خورشید" جزییات بیشتری از بیماری خود را شرح داده بود.
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)