[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]������
در دهه ی ۸۰ پس از نزول سطح آثار خوانندگان فارسی زبان به یکباره جوانی خرمشهری به این اوضاع سرو سامان میدهد.
محسن چاوشی حسینی اکنون پس از ۱۳ سال در سطح اول بازار موسیقی فعالیت میکند. آخرین آلبوم او امیر بی گزند بود که بازتاب های فراوانی داشت.اما بعد از آن اتفاقاتی رخ داد که برای هوادارانش به هیچ وجه خوشایند نیست.
پس از اینکه شهرزاد ۲ در مسیر خود دچار لغزش هایی شد به نظر میرسد چاوشی بدون سروصدا از این پروژه کنار کشیده و به دنبال تغییر و تحولاتی است.
از اطرافیان وی شنیده میشود که او به همراه خانواده خود و البته به کمک برادرش قصد اقامت در اسپانیا را دارد.
این خواننده ی محبوب پس از انتشار آخرین آلبوم خود قطعه ای به نام "پسرم" را در فضای مجازی منتشر کرد که حس وطن دوستی او در این قطعه ملموس بود.اما آنچنان که باید و شاید مورد استقبال قرار نگرفت.
محسن چاوشی زین پس در صفحه ی شخصی اینستاگرام خود ذهن مخاطبانش را آهسته آهسته آماده میکند.
چندی پیش بود همسر وی عکسی را از خود در اسپانیا به اشتراک گذاشت.
محسن چاوشی سر انجام از این تصمیم خود پرده برداشت و با استفاده از مقالات شمس و با زیرکی تمام خبر جدایی اش را از ایران برای همیشه اعلام کرد
خواهم اینبار آنچنان رفتن
که نداند کسی کجایم من
همه گردند در طلب عاجز
ندهد کس نشان ز من هرگز
سالها بگذرد چنین بسیار
کس نیابد ز گرد من آثار
بخصوص زمانی که عکسهایی از سفر به ترکیه را در صفحه ی خود به اشتراک گذاشت، این جملات از مقالات شمس معنای واضح تری به خود گرفت.
چاوشی پس از ترک وطن به همراه خانواده اعتراض هایی که سالها در سینه میپروراند را آشکار کرد.
این خواننده ی مردمی کلیپی کوتاه را به اشتراک گذاشت و وضعیت اقتصادی ایران و سکوت مردم را محکوم کرد.
مقصد نهایی این هنرمند شهر مادرید اسپانیا خواهد بود و جالب اینکه در اولین اقدام به سراغ علاقه همیشگی خود یعنی جیپسی کینگز رفته است.
به نظر میرسد در آینده شاهد تغییراتی در فرمت آثار این خواننده به سمت موسیقی فلامنکو خواهیم بود.
ضمنا اواخر نیمه شب گذشته ۷ دی ماه طی تماس آقای چاوشی ،اینجانب از خواب پریدم.
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه (oٍ-o)
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
برخیز از این جهان پر ننگ
بیرون ز زمانه ساز آهنگ
جز شربت عشق را مکن نوش
جز دامن عشق را مزن چنگ
میسوز چو آهن اندر آتش
تا ز آینهٔ دلت رود زنگ
13 و 14 دی استاد ناظری پدر همراه با ناظری پسر ، اراک ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بار فراق دوستان بس که نشسته بر دلم
میروم و نمیرود ناقه به زیر محملم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
چقد خوشگل بوده شاه بانو تو جوونیش
عجب بالا و پایین داره دنیا
عجب این روزگار دلسرده با ما
یه روز دورو برم صد تا رفیق بود
منو امروز ببین تنهای تنهام
شکیلا در یکی از مصاحبههای خود با یکی از شبکههای ماهوارهای فارسی زبان در تابستان سال ۱۳۸۰ در پاسخ به سؤال مجری این برنامه (حمید شب خیز) مبنی بر اینکه چرا هیچگاه در کابارهها به اجرای برنامه نپرداخته است؟ پاسخ داد: «اشعار مولانا با کاباره جور در نمیآید». وی همچنین در پاسخ به سؤال «آیا معمولاً مشروب میخورید یا خیر؟» پاسخ داد در عمر خود هیچگاه لب به شراب نزده است.
وقتی نیستی گل هستی خشک و بی رنگ میشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
نمیدونی چقدر دلم برات تنگ میشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 221 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 221 مهمان ها)