ibrahim tatlıses ahmet kaya yakamoz
ibrahim tatlıses ahmet kaya yakamoz
بى نظيره احمد جان و ابراهيم حان
وقتی این 2 تا دوزاری که روزی صدبار تو این پانامرای مسخرشون لب میزدن رو اهنگا،برن اهنگ بخونن من دیگه اخره عمرم اهنگ گوش نمیدم
والا پانامرا هم ماله باباشه خودش کیره کسی نیست
منو کشتی با اخمات
دلو بردی تو دامت
خطر دیوس نمیتونی بوگو من به یکی از بچه ها بگم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا ادم تند و دعواییم یه بار با این پشتیبانی وای فام بحثم شد فحش خارو مادرو کشیدم بهش خلاصه کار بالا گرفتم منم مجبور شدم وای فایمو جمع کنم رو خط ای دی اس ال تخمی گرفتم اینم وضعم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)