@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیل شکن درست حسابی نداشتما.خالی بستم.حالا نگی لاشی بازی دراورد نداد
هادی اون هات اسپاتی که برات فرستادم با ویدیو آموزش فارسی رد خور نداره نصبش کنی ضرر نمیکنی.
تست زدم اوکی بود همه چیزش
حواسم نبود 2 تومن شارژ بود تو خط.اومدم زرنگی کنم بسته رو بسته بزنم که ادامه قبلیه بره ایرانسل خارکسده قبول نکرد و افتاد و ازاد حساب کردن.من نمیدونم کیلوبایتی چقدر حساب میکنن این حروم زاده ها ولی تو 2 سوت 700 تومن پروند.
من 1نفر.2 شبه دارم یه کاریو میکنم.این ایرانسل دیشب که 5 تومن شارژ ترکوند غیر از اونی که بسته خریدم امشبم گیریم 1000
6 تومن.حالا حساب بکنید در ماه چند نفر مثله من اینجوری میشن.یه مشت دزد
هی دیانا یادت بخیر خودت که معلوم نیست چی شدی ولی فردا کارتو میزنیم.حوصلشم نیست باز یه دستی به کار بکشم همون ماله قبلو میزنیم
واقعا دیانا صدایی داره وحشتناک عالی.میرفت اون طرف قطعا موفق میشد
خداییش خودتون ببینید
طرف میره 3-4 میلیون خرج میکنه.صداش که مثله اسب ابی.موزیکم که عینه مستراح.بعد برای کاورش با کت و شلوار وایمیسه جلو موبایل به افق خیره میشه عکس میگیرن و با پینت اسمه خودش و ترک رو روش مینویسن
بعد ببینید بنده خودم چه کاوره حرفه ا طراحی کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 220 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 220 مهمان ها)