[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر ما درد می کنه واسه کل کل و این حرفا.... اون می گه خواننده من خوبه اون یکی می گه نه واسه من خوبه..اخرشم هیچی سر تعصب و بعضا حماقتشونم می مونن و پافشاری می کنن
ویرایش توسط SaSan69 : 01-10-2017 در ساعت 05:55 PM
فروشنده چیزه خاصی نداشت چرا باید گلدن گلوب بهش بدن
ابد و یک روزو میفرستادن گلدن گلوبو میگرفت ولی اصغر چون یه اسکار گرفته همش فیلمای اینو میفرستن
ابد و یک روز بیاد بره تو کیون سینجول
اینقد بدم میاد هر چی فیلم ایرانی میفرستن گری گوری و بدبختی الان همی فیلم ااصغر میمرد همین شهاب ریش نداشته باشه یا یکم خونه زندگیشون بهتر باشه من نمیدونم هر چی فیلم اکران میشه تو ایران خونه های عیانی فلان بهمان بعد اون فیلمی که درب و داغونه میفرستن اسکار
الحمالله رب العالمین ما که فقط بلدیم فیلم درام اجتماعی بسازیم حتی عاشقانه هم بلد نیستیم خب همینو یه لول بالاتر بگیرن یکم قیافه درس درمون داشته باشن
حرفتو قبول دارم ولی تو فیلمای زرق و برق دار نمیتونیم با بقیه رقابت کنیم مجبور میشن بزنن تو کاره بدبختی و بیچارگی
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)