دوتا اجرا ازش دارم البته ...
دوتا اجرا ازش دارم البته ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
عشقِ منه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شجریان پدر - پیری و معرکه گیری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Milik : 01-17-2017 در ساعت 09:13 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
امیر عظیمی & امید صباغ نو - اسیر ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
کوچه شهر دلم از صدای پای تو خالیه
بهترین راه برای تبدیل فایلهای یک تیکه Flac , Ape !
وقتی آلبوم با فرمت Flac , Ape دانلود می کنید ممکن است آن فایلها به صورت یک تکه باشد برای ترک بندی آن فایل ابتدا فایل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] را دانلود کنید بعد از نصب فایل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] را دانلود کرده و نصب کنید.
برای ترک بندی فایلهای ذکر شده فایل Cue کنار آنها را با برنامه Medieval CUE Splitter باز کنید تا به صورت ترک بندی برای شما نشان دهد سپس با زدن دکمه splitt عملیات انجام می شود. با برنامه JetAudio هم می توانید به راحتی این ترک ها را به فرمت دلخواه خود تبدیل کنید.
البته واسه کانورت EZ COnverter بهتره
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
احمد پورمخبر
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)