کنسرت تصویری رادیو ملی ایتالیا محمد معتمدی ...
کنسرت تصویری رادیو ملی ایتالیا محمد معتمدی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آره فکر کنم .
تو خودت که دیگه در جریان هستی .
حالا من نمی فهمم این کمپانی های خارجی همه شون اروپایی هستن که دنبال موسیقی یِ کلاسیک ایرانی می گردن یا شرکت های امریکایی هم هستن .
مثلا یه نسخه بهترین های دل کش رو تو قبلا زده بودی بعد تازه گی ها هم امیر flac اش رو ردیف کرد با کیفیت عالی .
والا من خودم از این دو تا تاپیک 47 گیگ دانلود کردم .
نمی دونم چه قدر کامله ولی کیفیت 90 در 100 شون 320 هستش .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس و میلاد هم دستی بر آتش دارن !
کیفیت خوبش رو پیدا نمیکنی چون اصلا کیفیت خوب نداره
اگه میخوای کل برنامه ی برگ سبز رو برات بفرستم رو هم 7 گیگ نمیشه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آره فعلا که کیفیت خوبش پیدا نمی شه .
ولی شنیدم صفحه ها و نوار های مسترشون دست 2 یا 3 نفر هستن .
شاید یه عمرِ ما قد نده که انتشار فایل با کیفیت تمام برنامه های گل ها رو بشنویم ولی بلا خره یه روزی منتشر می شن .
من برگِ سبز رو دارم نزدیکه 6 گیگه .
تو از کجا دانلود کردی !؟
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)