گل گهر
گل گهر
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
من بحث م کلی بود حالا تو 5 تا آلبوم بگیری چه 5 هزار چه 10 هزار مهم نیست .. به تو بده همون هزار ولی دیگه قرار نیست به همه بده هزار .. بالاخره تا کی باید هزار تومن بده ؟!
من حرفم اینه به اون مفت خورا هم داره میده هزار من میگم به اونا بده 2 تومن بااب حقشه .. این رفته با کاور 10 هزار تومن گرفته .. فکر نکن 2 تومن زیاده اصلا زیاد نیست
اونایی که حمایت کردن خوب به اونا بده هزار .. ولی اونایی که 10 هزار تومن پول ندادن وقتی که میخواست بره آلبوم بخره به نظرت درسته بیای بدی بهشون هزار تومن ؟ بعد جالب اینجاست میان توی تاپیک میگه من خریدم اینو
این میخواد یه کار خیری انجام بده حالا نفع که نیست توش حداقل دیگه ضررم نکنه بنده خدا .. اینا رو گفتم چون کاربر بی شعور و مفت خور زیاد هست توی انجمن
مترسک - مازار فلاحی
از معدود آهنگ های خوبش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
به خاطر اینکه همین الانم هزار تومن باشه طرف همون هزار تومن میده میگه من حمایت کردم .. بعضیا هم که میگن خریدم انگاری که 10 تومن دادن ..
من منظورم اونیه که اصن یه پست هم نداره تو این 2 سال فقط به خاطر آلبوم میاد چرا باید هر آلبوم رو بگیره هزار و کاورم بگیره ؟ ! یکی به من بگه چرا ؟
بعدشم در این مورد هیچ حرفی رو نمی پذیرم منظورم اون کاربرایی بود که گفتم ..
هیچ چیزی منو قانع نمی کنه مگه اینکه خلافش بهم ثابت بشه .
هنوزم هومنم یکم بی وفا تر
خب هادی جان تو باید اینطور میگفتی.
امیر برای کاربرهایی که نه در بحث ها شرکت میکنن نه تاپیک مناسبی دارن و فقط استفاده میکنن اگر آلبوم با کیفیت Wav در خواست کردن نرخ 3000 هزار لحاظ کن براشون.
شما هادی میگی قیمت را ببره بالا ایشون همه ی انجمن را در نظر میگیره. به 7 نفر امیر لینک رایگان Wav میده که من میدونم این 7 نفر واقعا هیچ جوره به این انجمن پشت نمیکنن.
والا ما آلبوم گل سرخ را هم به مدیریت دادیم هم آلبوم هم کاورهای آلبوم ولی با برخورد سرد ایشون رو به رو شدیم این امر چندین بار تکرار شد دیدم افقع نکرد نا امید شدم.
خب الان من باید چیکار کنم؟
3 هزار بدم؟
5 هزار بدم؟
به برکت مسئولین وظیفه شناس روز به روز آمار بیکار هم داره بالا میره باید باشه که من هزینه بدم.
نه آن بیبهره دلدارم که از دلدار بگریزم
نه آن خنجر به کف دارم کز این پیکار بگریزم
منم آن تخته که با من دروگر کارها دارد
نه از تیشه زبون گردم نه از مسمار بگریزم
مثال تخته بیخویشم خلاف تیشه نندیشم
نشایم جز که آتش را گر از نجار بگریزم
چو سنگم خوار و سرد ار من به لعلی کم سفر سازم
چو غارم تنگ و تاری گر ز یار غار بگریزم
نه رنجورم نه نامردم که از خوبان بپرهیزم
نه فاسد معدهای دارم که از خمار بگریزم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
من گفتم به آشنا و اینا که در حد خودشونم فعالیت دارن بده هزار تومن .. به اونایی هم که بعضی وقتا 10 هزار - حالا هر چقدر حمایت کردن بازم هر طور که صلاح میدونه عمل کنه
ولی به اونایی که هیچ پست هم ندارن و خجالت هم نمیکشن فقط میان دانلود میکنن یا مثلا هزار تومن میدن بابت یه آلبوم باید بیشتر بدن .. چون این تعداد هم توی تاپیک کاورم حضور دارن ..
در حالی که خودش میگه مخصوص کاربر ویژه ست من حرفم اینه رودروایسی رو کنار بذاره با اونایی که حق ندارن .. خلاص
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)