فایر بازم داره اپ میشه فک کنم بره 52
54 مگ اپ شد از اخرم شد 51.0.1
دو نسخهی گلکسی اس ۸ دارای صفحه نمایش ۵.۸ و ۶.۲ اینچی هستند که از نوع **** امولد بوده و ۸۳ درصد از پنل جلوی گوشی را به خود اختصاص خواهند داد. همچنین هر دو گوشی دارای لبههای خمیده بوده و نسبت غیرمتعارف تصویر ۱۸.۵ به ۹ دارند.
پردازندهی این گوشی در برخی مناطق اسنپدراگون ۸۳۵ بوده و در برخی بازارها نیز مانند بازار ایران گلکسی اس ۸ به پردازندهی اکسینوس سامسونگ مجهز میشود. هر دو پردازندهی براساس پروسهی ۱۰ نانومتری ساخته شده و در مقایسه با گلکسی اس ۷ در حدود ۱۱ درصد از لحاظ پردازشی، ۲۳ درصد از لحاظ گرافیکی و ۲۰ درصد از لحاظ مصرف انرژی بهبود پیدا کردهاند.
چرا اینقد بزرگ خیلیا پس میزنن
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
داوود سلفژ منو مسخره میکنی ؟ ها ها ها
به سبک من خداحافظی مِیکنی ؟ ها ها ها
مگه نیای اینجا حالت میگیروم کا
ای کاربر فراری ده دور شو
یابک جان از حمایت کامل من برخورداری در مقابل دژخیمان داوود
بهش نمیشه گفت نژاد پرست ! ببین ایرانی جماعت بقیه کشورها رو کوچیک میکنه و در نظرش افغانی و عراقی و عربستانی و ... آدم نیستن ! در نظرش آفریقایی ها همشون گرسنه هستن و دارن از فقر میمیرن و آرژانتین و برزیل فوتبالشون خوبه !!! ولی آمریکا و اروپا به به و چه چه در موردش فراوانه !
عادت ایرانی جماعت اینه که طرف مقابل رو تحقیر کنه و خودش رو بزرگ جلوه بده ! در حالی که ما در نظر بیش از 90 درصد مردم دنیا تروریست هستیم !! همین بازیکنای درپیت خارجی که میان میگن باورمون نمیشه ایران اینطوری باشه ما که شنیده بودیم نا امنه و ... بله آقا بله در حقیقت ما پشمیم و دچار خود بزرگ بینی آخوندی شدیم وگرنه در نظر بقیه کشور پشمی بیش نیستیم
چند سال پیش یه بنده خدایی میگفت از تاجر چینی شنیده همین جنسای بنجل درچه 3 برای ایرانی کافیه و از سرش هم زیاده !!
الان ما با یه شرکت دوزاری رومانی قرارداد داریم دائم کلاس میزارن هزار تا واسطه و منت کشی
در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 173 مهمان ها)