کامنتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس ...
ببین میتونی از اینجا بگیریش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
من خودم گوشی قبلیم شامی بود![]()
اون یارو که از معجرات وی 20 میگه معرکس
اخه کدوم دیوونه ای پول LG V20 رو میده به این ؟!؟ کمپانیای مشهوری چون اپل و سامی پیش الجی کم میارن . اینکه جای خود داره.
من گوشی قبلیم P9 هواوی بود. رفتیم پارک یه 5 دقیقه گذاشتمش رو نیمکت آفتاب زد بهش و صفحش سوخت. بردم تعمیرش کنم گفتن وسط تعمیر به علت سوختگی شدید کارش تمومه! دیگه ببینین چقد کم کیفیت بود.
جدیدا V20 گرفتم.
از رو موتور افتاد وسط پل و رو هوا ماشین زدش و پرت شد تو دریا . رفتم پیداش نکردم.
تو این مدت ایفون 7 گرفتم. اینم بدک نبود ولی جای v20 رو پر نمیکرد.
دوماه پیش که سطح اب دریا تبخیر شده بود و اب کشیده بود پایین v20 رو پیدا کردم . اوردم خونه و تو مایکرویو خشکش کردم و یه سشوار کشیدم بهش. روشنش کردم و الانم دارم با همون کامنت میزارم.
تفاوت کیفیت رو ببینین.
اپلمم انداختم دور و V20 رو نگه داشتم.
البته خودم طرفدار پاناسونیکم
![]()
اما V20 الجی رو که گرفتم خاموش کردم و شب دزد اومده بود خونمون و من رفتم دنبالش بگیرمش بهش نمیرسیدم که V20 رو سمتش پرت کردم و خورد تو مخش . سرش 6.7 تا بخیه خورد و دستگیر شد .
v20 هیچیش نشد که نشد.
خواستم کیفیت الجی رو گفته باشم.
التبه من خودم طرفدار سرسخت سونیم و گوشی قبلیم سونی زدایکس بود .![]()
این داستان وی 20 از کجا شروع شده
من خودم طرفدار برند خاصی نیستم و برند مورد علاقه ام سونیه .![]()
اقا به نظرتون مشکل از چیه!!!!
بازی رو رایت میکنم هیچ اروری نمیده و راحتم 100 درصد تموم میشه
ولی موقع نصب تو یه سیستم دیگه میخاییم بازیرو بریزیم گون میندازه!!
برا چی اینجوری میشه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)