کامنتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس ...
ببین میتونی از اینجا بگیریش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
من خودم گوشی قبلیم شامی بود
اون یارو که از معجرات وی 20 میگه معرکس
اخه کدوم دیوونه ای پول LG V20 رو میده به این ؟!؟ کمپانیای مشهوری چون اپل و سامی پیش الجی کم میارن . اینکه جای خود داره.
من گوشی قبلیم P9 هواوی بود. رفتیم پارک یه 5 دقیقه گذاشتمش رو نیمکت آفتاب زد بهش و صفحش سوخت. بردم تعمیرش کنم گفتن وسط تعمیر به علت سوختگی شدید کارش تمومه! دیگه ببینین چقد کم کیفیت بود.
جدیدا V20 گرفتم.
از رو موتور افتاد وسط پل و رو هوا ماشین زدش و پرت شد تو دریا . رفتم پیداش نکردم.
تو این مدت ایفون 7 گرفتم. اینم بدک نبود ولی جای v20 رو پر نمیکرد.
دوماه پیش که سطح اب دریا تبخیر شده بود و اب کشیده بود پایین v20 رو پیدا کردم . اوردم خونه و تو مایکرویو خشکش کردم و یه سشوار کشیدم بهش. روشنش کردم و الانم دارم با همون کامنت میزارم.
تفاوت کیفیت رو ببینین.
اپلمم انداختم دور و V20 رو نگه داشتم.
البته خودم طرفدار پاناسونیکم
اما V20 الجی رو که گرفتم خاموش کردم و شب دزد اومده بود خونمون و من رفتم دنبالش بگیرمش بهش نمیرسیدم که V20 رو سمتش پرت کردم و خورد تو مخش . سرش 6.7 تا بخیه خورد و دستگیر شد .
v20 هیچیش نشد که نشد.
خواستم کیفیت الجی رو گفته باشم.
التبه من خودم طرفدار سرسخت سونیم و گوشی قبلیم سونی زدایکس بود .
این داستان وی 20 از کجا شروع شده
من خودم طرفدار برند خاصی نیستم و برند مورد علاقه ام سونیه .
اقا به نظرتون مشکل از چیه!!!!
بازی رو رایت میکنم هیچ اروری نمیده و راحتم 100 درصد تموم میشه
ولی موقع نصب تو یه سیستم دیگه میخاییم بازیرو بریزیم گون میندازه!!
برا چی اینجوری میشه؟
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)