06. Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love)
آخر وکاله ! چقدر قشنگه یکی از یکی بهتر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Hadi : 01-30-2017 در ساعت 08:06 AM
من نگفتم جان خودم ، کیبوردت مایکروسافته
خب چطور مياد مهرجويي رو کوچيک ميکنه انوقت رامبد جوان که پشم مهرجويي هم نيست نميتونه نه بگه ؟!؟! گفتم که خیلی ها رفیق رامبد جوان بودن ولی نه گفتن و نیومدن تو برنامش که دلایلش مشخصه
اينا همش بهانس ! مگه فدائيان شاهنشاها در مورد مهرجويي بهش دايرکت ندادن ؟! يني بهش نگفتن با مهرجويي کار کن ؟!
چاوشي که هر آلبومي داد هر تک آهنگي داد بيشترين بازديد و فروش رو داشت و داره ، چه احتياجي به تيلفيزيون عبدالعلي تي وي داره ؟
اينا همش بهانس که نميدونم تلفيزيون پر بينندس مگه در عهد مندلي خان افشار هستيم که کار شنیده نشه
تا الان چاوشي شونصد تا برنامه دعوتش کردن شونصد هزار تا هم ازش خواستن آهنگ بخونه واسه تيتراژ ميتراژشون ولي نخونده ولي اينجا حتماً قضيه رفيق مشترک و اين حرفا بوده
به هر حال اتفاقی است که افتاده و صلاح خویش سلاطین دانند
خداست با این آهنگا زندگی ها کردم
وکال توماس خدايي حرف نداره . حالا من بگم ميشه تعصب ولي خدايي توماس از معدود خواننده هايي که پايين رو فوق العاده و بي نقض اجرا ميکنه
اين آهنگم که شاهکار ديتره که هم آهنگسازي و هم تهيه کنندگي کرده . فقط فضاي قبل ورود به آهنگ رو ببين فوق العادس جوري که همين الانم با گذشت 30 سال دارن از اين فضا تقليد ميکنن !! البته شبيه youre my heart هستش که کار دیتر نیست !!!
ohoohooo little queenie ديوانه کنندس اين اوج
لانتوری ..
رمز فایل : pasargada7zs61
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)