...
...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
حال یه چیزی میگم به کسی بر نخوره
هوادار شادمهر رو دیدم که همین چند وقت پیش به آهنگ تکرارم نکن میگفت ارکسترال حماسی حال ارکسترال رو میشه زیر سیبیلی رد کرد ولی حماسی رو چیکارش کنیم ؟ خب اینو هر کی ببینه میخنده و حمله میکنه ( بنده از شدت خنده ، دل درد گرفته بودم )
اونطرف میبینیم فلان نوازنده میاد اسم سبک رو اشتباه مینویسه : پراکسیو راک ! خوب حالا نوبت طرفدار اینوره که بخنده و هر کسی هم باشه میخنده و قض علی هذا ...
خب یکی این میگه یکی اون و دعوا میشه چون احساس و تعصب جای عقل رو گرفته
آقا اینم 40 تا آهنگ برتر مدرن تاکینگ به انتخاب خودم ( البته شاید بعضیاش جا افتاده باشه چون 10 دقیقه ای انتخاب شدن ) گفتم شاید به دردتون بخوره
modern talking - 40 golden hits ( baba esi selected for music baran )
You're My Heart, You're My Soul
Cheri Cheri Lady
Brother Louie
You Can Win If You Want
No Face No Name No Number
Win the race
You are not alone
TV Makes The Superstar
Bells Of Paris
Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love)
Avec toi
China In Her Eyes
Cosmic Girl
Do You Wanna
Don't Take Away My Heart
Fly To The Moon
Geronimo's Cadillac
Give Me Peace On Earth
Heaven Will Know
Hey You
I Will Follow You
If I
In 100 Years
Juliet
Lady Lai
Last Exit To Brooklyn
Lucky Guy
Mrs. Robota
My Lonely Girl
Ready For The Victory
**** **** Lover
its your smile
We Take The Chance
Wild Wild Water
With the little love
Just like an angel
Dont give up
lets talk about love
one in a million
Give me peace on earth
Only love can break my herat
ما را از دعای خویش محروم نسازید
فوکی چشارو وا کن منم گفتم کار اشتباهیست قبلش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)