⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اصلا ببین بحث فهمیدن و نفهمیدن اشعار نیست من دارم میگم کلا به شخصه من و خیلی های دیگه این نوع اشعار که حالا واسه خیلیا مهم هست برای من به دل نمیشینه که چاوشی بیاد بخونه به 3 دلیل این نوع شعرا هم سخته خوندنش هم باید به صدا بیاد هم باید به ملودی هم بیاد
حالا من آهنگساز نیستم بخوام بگم ملودیش ریده بود و اینا .. ولی من دلیل اصلی م که دوست دارم از حسین صفا بخونه به خاطر اینه یه جوری بیشتر شعراش خودمونی تره آدم بیشتر باهاش حال میکنه وقتی من یه موزیک رو گوش میدم در صورتی که لذت بخشه حرف از دل باشه
نه شعر مثلا اصیل .. در مورد اون خطی هم که قرمز کردم اون به دور انصافه اونی که تو میگی اگه دیگه بره سمت مولانا و اینجور شعرا و ملودی هایی که اومد بیرون ازش خیلی بی رحمانه ست و به دور از انصافه و من دیگه اون موقع ازش بدم میاد
به خاطر اینکه همون طور که ما احترام میذاریم واسه چاوش و بعضی از اهنگاش باید اونم به سلیقه طرفداراش اهمیت بده .. بعدشم من منظورم این نیست که میگی راست نمیشه![]()
ولش دوست ندارم دلخوری پیش بیاد ولی باور کن این حرف من نیست حرف خیلیاست .![]()
من اصن مشکلی ندارم که 4 تا آهنگ داده نهایت اینه من گوش ندم اینا اما واقعا من احساس میکنم ازین به بعد میخواد بره تو خط فکری جدید خودش که همون مولانا تشریف داره و اینجوری هم یعنی یه جور خودخواهی ..
اگه بد میگم بگین .![]()
هنرمند از نظر من باید خودخواه باشه مثل استاد رضا یزدانی...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
هر شب باید بشینید ویژه برنامه جشنواره هفت رو ببینید و نقد ها استاد مسعود فراستی رو گوش بدید
نخست وزیر امام میلاد (ع)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
نگو آقا جان اتفاقات گذشته رو مرور نکن![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 149 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 149 مهمان ها)