محسن نامجو ... صنما جفا رها کن ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
قضیه آهنگ دیس آجیلی :
دیس آجیلی اولین اهنگ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نبوده قبل از اون چند تا اهنگ دیگه هم خوندن تو دوران دبیرستان ولیاون موقع ها امکانات کم بود و اینترت وجود نداشت که هر کی یه اهنگ بخونه بعدش بذاره تو سایت!دوستان این اهنگ همین جور که از اسمش معلومه دیس هستش!اما به کی دیس دادن ؟!!آجیلی یه گروه ِ رپ بودن که شش تا دختر توش بودن و چند تا پسر ، ولی الان امکان نداره از تو نت حتیعکس یا اهنگی ازشون پیدا کنید در واقع هیچکی نمی دونه کی هستن و الان دیگه فعالیت ندارند!بعضی ها هم میگن که یه گروه خیالی بوده !هیچی معلوم نیست.تو نت اطلاعات محدودی ازشون بود و هیچ سایتی به طور رسمی از این گروه چیزی نذاشته.میگن وقتی حرف[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]میاد ، تو آهنگاشون به[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فحش میدادن![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هم با خودش میگفت عیبی نداره بذار هر غلطی میخوان بکنن چون حسودیشون میشه!اما گروه آجیلی به فحش و فحشکاری هاشون ادامه دادنو[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دیگه نتونست تحمل کنه و آهنگ دیسآجیلی رو بیرون داد که دیس به معنای ضد هست ینی ضد ِ آجیلی... یعنی دیس آجیلی یه دیس بک بودهبه گروه آجیلی که با این دیس دیگه دهن این گروه رو بستن.
قضیه اولین آهنگ شدن زدبازی :
خب همین طور که بالا گفتیم این دیس دیگه دوران اخرای دبیرستان یا همون پیش دانشگاهی مهراد وسامان ساخته شد که تو اون زمان اهنگ های رپ و دیس خیلی جا افتاده بودند و همه منتظر بودند که یههمچین گروهی به اسم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به وجود بیاد و کم کم مردم امکان خرید کامپیوتر و اینترنت را داشتنددیس آجیلی خیلی اتفافی وارد نت شد و همه دانلود کردند و این اهنگ بین همه به وسیله نوار کاست وسی دی رسید و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از اون زمان به معروفیت رسید.و سامان ویلسون این آهنگ را از روی آهنگEminemدر سال 2002 کاور کرده بودکه من آهنگ کاور شدهEminemرا در پایین قرار میدم× آهنگ حاوی کلمات نا متعارف و +۱۸ سال است ×
از دسته تو هادی
من پشت دستم داغ کردم دیگه با تو بحث نکنم خیلی قوی هستی تو![]()
آخی طفلکی بعدش پست هاتو دنبال کردم دلم گرفت
به هر حال وجودتو عشقه هادی![]()
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)