بهترین کار آلبوم از نظر من
بی سرزمین ...
بهترین کار آلبوم از نظر من
بی سرزمین ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
شال گردن
تخیلی ترین کار آلبوم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
ترانه ی آهنگ جدید کامران و هومن نمیدونم مال کیه ولی خیلی زیباست
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
خب پروژه فوکی ساخته شد به سرعت سینجولی .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ کامران و هومن منو یاد ترک آهنگ من انداخت
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
سه چهار سال پيش با اين دختره آشنا ميشه ( آنچنانی ) . زن اولش ( دکتراي روانشناسي داره از خالج ) ازش طلاق ميگيره ( جار و جنجال ) و تقاضاي مهريه ميکنه ( با اینکه احتیاج نداشته ) ! اينم خونشو ميفروشه و بعدشم که سکته ميکنه و ...
پسرش که خارجه به خاطر همين موضوع باهاش قطع رابطه کرده ! خودش گفته مريض که شدم يه زنگ نزده !
حالا هم دختره شده پرستارش و خرجش رو هم میده !!!
طرف میگفت خوب میشه مرتیکه قرمساق خیلی بد کرده با زن اولش ، قبل سکته خدا رو بنده نبوده
کلید اسراریه واسه خودش
کلید اسرار ، این داستان : رضا رویگری
یه فیلم خوب ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 207 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 207 مهمان ها)