علی منصور حالا چرا پرچم ایران گرفت دستش؟
چرا ترانه قهرمانی گذاشت تلویزیون
بابا استقلال تازه صعود کرد![]()
علی منصور حالا چرا پرچم ایران گرفت دستش؟
چرا ترانه قهرمانی گذاشت تلویزیون
بابا استقلال تازه صعود کرد![]()
یه روز بارون یه روز آفتاب
یه روز آروم یه روز بی تاب
یه روز با من یه روز بی من
یه روز همدل یه روز دشمن
![]()
!?Who Cares؟!
لحظه شماري ميكنم تا يكشنبه
ميخوام ببينم بعد از اينكه كــونتون گذاشتيم با چه رويي ميخواي بياي حرف بزني
لهت ميكنم![]()
بله لحظه هارو بشمار اگه استقلال برد که پیشنهاد میکنم کلا تو سایت نباشید اگه هم بردید که من نیستم![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
ولی دیدن این بازی واسه لنگیا خوب بود با جو بازی ها آسیایی آشنا شدن![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
اینی که واسش امروز جشن گرفتید ما خیلی وقت پیش کسب کردیم اونم بدون بازی نفله![]()
بله ، بعد از سال های سال ، سال های خیلی سال انتظار![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
آخر یراحیو نگرفتن بی خاصیتا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بور می موس ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 206 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 206 مهمان ها)