@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازون فامیل دورتون که پیش بینی می کرد و خواب دیده بود دربی پارسال رو کیسه می بره چه خبر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازون فامیل دورتون که پیش بینی می کرد و خواب دیده بود دربی پارسال رو کیسه می بره چه خبر
بعدشم پیش بینش عینهو کامینگ سون های خودت ..... از آب درومد و کیسه 4 تایی شد
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چی بگم بهت ؟ همین بسه برات مردک چهار تا میزاره روش تیکه میندازه
واسه من که استاد سه نقطه ام پنج نقطه میزاری ؟ مردک من به اندازه موهای سرت کامینگ سون زدم اینجا ، اصن کامینگ سون رو من استادش کردم تو نت پیش قاضی و ملق بازی
حوصله کل کل ندارم فقط منتظر آلبوم منصور باش اینم بگم ممکنه اسمی از من هم باشه تو آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه : بیا تا ماساژت بدیم ... ژوووووووون اومدم ... فرداش : 100 سکه اِخ کن بیاد تا به زنت نگیم
میلاد
استاد شرایط ما را بهتر دانسته اند
حالا که اینطورَ : استاد رضا یزدانی بنیانگذار راک در این دنیا و جهان آخرت
در حال حاضر 222 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 222 مهمان ها)