نوشته اصلی توسط ehsan1361 جمله تاریخی ببين حتي اسمش روشن داگ استايل من عاشقه اين پوزيشنما
نوشته اصلی توسط D.SOL باشه گريه نكن تولدت مبارك
نوشته اصلی توسط D.SOL من اگه اهل پز دادن بودم اينا اخرين چيزايي بود كه ميگفتم اسي بحثه قيمت كرد ميخواستم براش بگم رو چه حسابي قيمتش دستمه کو کجا کِی من گفتم چجوری گرد پرتقالیش میکنن تو زدی صحرای کرب بلا
نوشته اصلی توسط D.SOL ببين حتي اسمش روشن داگ استايل من عاشقه اين پوزيشنما نه مثه اینکه فیلم زیاد میبینی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کو کجا کِی من گفتم چجوری گرد پرتقالیش میکنن تو زدی صحرای کرب بلا اخ حواسم نبود تو تلگرام اتفاقا بحثش شد همينو گفتم يكي از بچه ها گفتم نه بابا ٥ تومنه اونم داشتم ملتفت ميكردم قاطي شد بابا پز دادن چيه اصن اين رضا مخش ايراد داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه مثه اینکه فیلم زیاد میبینی حالا من خوش ندارم در ملا عام يه سري چيزا رو افشا كنم ولي من خودم يه فيلم ٢٠ ثانيه اي ازم تو تلگرام پخش شد
نوشته اصلی توسط D.SOL اخ حواسم نبود تو تلگرام اتفاقا بحثش شد همينو گفتم يكي از بچه ها گفتم نه بابا ٥ تومنه اونم داشتم ملتفت ميكردم قاطي شد بابا پز دادن چيه اصن اين رضا مخش ايراد داره تو مثه اینکه امشب قاطی کردی من کِی کجا و چگونه گفتم پز میدی ؟ نوش جونت
اسي اين جقيا رو نتروس كه بگن همون جقمونو بزنيم بهتره بابا تو عينه پيرمردا كارتو ميكني چيكاره بقيه داري
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو مثه اینکه امشب قاطی کردی من کِی کجا و چگونه گفتم پز میدی ؟ نوش جونت اينجارو ريدي پزو با تو نبودم با جي اس مغازه بودم كه گفت پز ميدي
نوشته اصلی توسط D.SOL اسي اين جقيا رو نتروس كه بگن همون جقمونو بزنيم بهتره بابا تو عينه پيرمردا كارتو ميكني چيكاره بقيه داري تو امشب منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی آخه من کِی کجا و چگونه در این امور دخالت کردم ؟ به قول یه بنده خدایی : جوانی سرحال و اماده است که ج .. بزند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 197 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 197 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن