پدرام پاریزی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم میذارن نترس .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز و فرشاد هم تا شب پست میزارن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مثل برفک روی تصویر حقیقت می تنید
چشمه ی نورم که دارید استتارم میکنید...
احسنت ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
آقا صدای خودشه صدای افکتیه هرچی که هست ما با صداشو موسیقیشو کلامش حال میکنیم بقیه چیزا مهم نیست اصلا.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
ی صحبت های جدید #شهرام_آذر (سندی) راجب محسن چاوشی بعد اتفاقات دیشب
درود بر همه شما عزيزان ، همونطور كه همه شما مطلع هستيد ديروز بعد از اجراى حسام من نظرى را دادم كه كه باعث نشان دادن عكسل العمل بعضى از هموطنان عزيز شده . اول بايد عرض كنم كه بنده هيچ خصومت شخصى با جناب چاوشى ندارم ، و با تجربه كارى كه در استديو با ادوات و نرم افزار و سخت افزارهاى موسيقى دارم صداى ضبط شده ايشان در ترانه هاى را بيشتر يك فراورده ماشينى ميدانم تا يك صداى طبيعى . البته بعد از شنيدن اين مصاحبه كه بصورت كامل در كانال تلگرام بنده هستش متوجه شدم كه مراحل توليد صداى ايشان داراى دو قسمت هست كه قسمت اول مانند دوبلر ها انجام ميشه يا بهتر بگم كه خواننده بقول حامد نيك پى صدا سازى ميكنه يعنى ايشان براى خوندن صداشو از حالتى كه در حالت معمولى در مياره يك چيزى تو مايه كسانى كه تقليد صداى خوانندگان رو ميكنند مثل اقاى ريوندى ، مايكل و ....با اين تفاوت كه ايشان بجاى تقليد كسى صدايى رو كه خودش از تواناى حنجره خودش بدست أورده رو توليد ميكنه كه من اسم صداى هنرى رو براش انتخاب كردم . قسمت دوم استفاده از سخت افزارها و نرم افزار هاى و پراسسور و اديت صدا هست كه ايشان عمدتا از نرم افزار استفاده ميكنه و يك ستينگ خواص رو انتخاب كردن و از يك زمانى به بعد از شروع كاريشون از اونها استفاده كردن چون اگه به اولين اهنگهاى ايشون گوش كنيد با صداى الان فرق داره كه اون هم تا يك حدى پخته تر شدن صدا بالا وفتن سن و رد شدن از دوران نوجوانى و بعد هم رد شدن از مرحله پيدا كردن اون ستينگ دلخواه كه اول از همه صداشون رو كوك كنن كه اون رو همه ميكنن تا يك حد كم براى ريزه كاريهاى لازم و بعد صداشونو اون جلا و سيقل مخصوص رو ميده كه طرز تهيشو خودشون فقط ميدونن و تا اينجاى كار هم هيچ ايرادى نيست . من هم اعتراضى نكردم و فكر ميكردم مردم خودشون ايشون رو همينطورى قبول كردن مثل t-pain كه مردم ميدونن صداش پر ازauto tune هستش ولى قبولش دارن و خواننده هم كنسرت ميگذاره و مشكلى هم نيست . اما من امروز متوجه شدم كه خيلى از دوستان نه تنها به مسأله پى نبردن بلكه باور صد در صد دارن كه اين صدا كاملا طبيعى و صد در صد خواننده است كه بايد بگم متاسفم چون نهايتا ٢٠-٣٠ صداى اصلى ايشان در صداى هنرى ايشان ( صدايى كه در آهنگ ها هست ) تأثير گذاره و بعضى از افراد متاسفانه بدون هيچ دانشى در زمينه اهنگسازى ، خوانندگى و اشنايى با نرم افزارهاى تغيير صدا ضعيفترين راه كه راه فحاشى هستش رو انتخاب ميكنن كه اون هم به هيچ جا نميرسه و از خودشون سؤال نميكنن چرا خواننده مورد نظرمون تا به حال نه كنسرت داشته ونه در هيچ جشنى كه به مناسبتهاى ملى مذهبى داخل ايران برگزار ميشه اجراى زنده داشته مگر غير از اينه كه يك هنرمند همه سختى ها رو ميكشه و تلاشش رو ميكنه كه بخواد اجراى زنده داشته باشه كه نه تنها درامد داشته باشه بلكه اون انرژى واقعى رو كه از مخاطباش ميگره رو احساس كنه . ايشان نه تنها در برنامه هاى زنده تلوزيونى براى اجرا حتى بلكه براى مصاحبه نيمره چون يك مشكل بزرگ هستش اون هم اينكه خواننده ميتونه بياد تو تلوزيون لب خونى كنه اما به هر حال چند كلام هم بايد حرف بزنه و تفاوت صداى اصلى و صداى هنرى ايشون معلوم ميشه، هيچ فيلمى در اينترنت از حتى حرف زدن معمولى ايشون نيست هيچ مصاحبه ى تلويزيونى نيست ، هيچ تصويرى از خوندن ايشون تو استديو و حين ضبط حتى يك گفتگوى معمولى تو مكان عمومى ، ماشين با دوست يا آشنا به چشم نميخوره كه اين مساله رو حساس ميكنه . بجاى اينكه خودمون رو گول بزنيم با خودمون رو رأست باشيم و كنار بيايم كه اين صدا طبيعى نيست ولى ما طرفداراى محسن چاوشى از شنيدنش لذت ميبريم و كيف ميكنيم مثل نوشيدن سن كويك يا سن ايچ پرتقالى كه شايد از نوشيدن اب پرتقال واقعى بيشتر حال بده و به هر حال تويه تهيش تا يك حدى وجود پرتقال طبيعى لازم اما باز طبيعى حساب نميشه... من تا به امروزخيلى ساده بودم كه فكر ميكردم كه بسيارخوب همه شنونده هاى اهنگهاى ايشون حتما ميدونن ومن فقط خواستم به حسام كرديت داده باشم كه با صداى طبيعى اين آهنگ خوند، نه قصد تخريب داشتم ، نه قصد شفاف سازى نه پرده بردارى از راز نهفته از چيزى كه خيلى مشخص بود و نياز به گفتن من نداشت . من از اون عده كمى از طرفداران ايشون كه كوركورانه و تعصبى از ايشون حمايت ميكنن و از اون عده زياد طرفداراى محترم واقعشيون خواهش ميكنم به جاى جبهه گرفتن تقاضا كنيد كه نيم ساعت خوانندتون با شما باشه در فيسبوك لايو يا ايستاگرام لايو كه هم باهاتون گپ بزنه و يك آهنگ هم براتون بخونه بلكه عدو شود سبب خير و شما هم بالاخره به ارزوتون رسيدين از اين داستان ، بعدا اگر من و خيلى ديگر از همكاراى من چه در داخل و چه خارج ايران كه هم عقيده من هستن اشتباه كرده بوديم ميايم و از تك تك شما و ايشان رسما هم اينجا و هم جلوى دور
بين عذر خواهى ميكنيم . در پايان قسمتى از مصاحبه جناب چاوشى رو كه شايد مال ١١-١٢ سال پيش هست و شايد تنهام صداى موجود ايشان در كل عالم اينترنت هست رو گذاشتم كه خودتون فرق بين صداى اصلى و صداى هنرى ايشان رو ببينيد و عقل خودتون رو قاضى كنيد . باز هم ميگم صدا سازى به نوبه خودش يك نو هنر اما در واحد دوبلاژ اگر هم در دنياى خوانندگى ازش استفاده شد تا جايى كه قصد فريب نباشه و شنونده از اون خبر دار باشه مشكلى نيست . با احترام به محسن چاوشى و طرفداران موسيقى واقعى و طرفداراى واقعى ايشون كه توهين نكردن و نقداشون رو محترمانه گفتن .
اینو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
میخواستم بگم چرا بین این دو تا فاصلس باقیش کو
دیوس بالا شونصد بار گذاشتن اینو .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)