صفحه 7663 از 8550 نخستنخست ... 66637163756376137653766176627663766476657673771377638163 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 76,621 به 76,630 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    کم پیدایی اسی یادت کردم خواستم تگت کنم یادم رفت
    دارم خوابمو تایپ میکنم صبر کن

فوق حرفه ای
    این شاهنشاها چیه همیشه میگی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    اینکه محسن توانایی اجرای زنده داره یا نه یه بحث کاملا جداست که تاروز کنسرت هیچکدوممون نمی فهمیم

تهمتی که سندی داره میزنه از نمونه هایی که طی 13 سال گذشته انواع و اقسامشو دیدیم و دیگه تقریبا همه ملتفت شدن صدای چاوشی همینه خش داره این سندی عقب موندس وقتی میگه فقط یه فایل صوتی در عالم ایترنت خب معلومه دیگه رفته یوتیوب همین فایل 10 سال پیشو دیده اومده گیر داده بش ولی مایی که داریم اخبارو دنبال میکنیم اجرا ی زنده زخم زبون خاکستر و امثالهم شنیدیم دیگه داخلیا این اخبارو دیدن حکایت این سندی همون نادونی که میگه من ندیدم پس نیست !

بعدشم چجور یه این نتیجه رسیدی بزرگی مث چاوشی استغفرالله نعوذ بالله تو خندوانه لایو بخونه ؟ ! چجوری این کفر رو تایپ کردی

کلیپ ها بهترین روش برای نشون دادن صدای واقعی خودش بود گرچه صوتیشو تو خاکستر و زخم زبون شنیده بودیم اما تصویر چیز دیگه ایه

سلام دوست من . خوشحالم که پست من رو خوندید و نظرتون رو دادید
    ببینید دوست عزیز محسن چاوشی جز یکی از پرطرفدارترین خوانندگان ایرانه ؛ و خود من هم کارهاش و صداش رو دوست دارم . اما یقینا شدت دوست داشتن و تعصبم در حد شما نیست
    سوالی که از شما و طرفداران متعصب محسن چاوشی دارم اینه که آیا این چند کلیپ کوتاه شما رو راضی کرده؟
    آیا با دیدن این چند کلیپ کوتاه واژه ی پرفشنال که برازنده ی خوانندگان بزرگ و حرفه ای هست رو میشه به محسن چاوشی نسبت داد؟
    همین الان شما در سایت آپارات و یوتوب سرچ کنید کلیپ اواز. بببینید چه خواننده های حرفه ای و گم نامی در ایران داریم که نوع حرفه ای خوندنشون اصلا با این چند کلیپ محسن چاوشی قابل قیاس نیستن
    اصلا قصد ندارم کسی رو با کس دیگه مقایسه کنم چون معتقدم هر گل یه بویی داره
    میخوام یک مثال بزنم. ببینید یک فوتبالیست از سن پایین دوره های اموزشی رو در مدارس فوتبال میگذرونه تا استعدادش شکوفا و نمایان بشه تا بتونه به یکی از تیم های لیگ برتری صعود کنه. اما این اخر کار نیست، تمام این تلاش هارو میکنه تا به بزرگترین و تنها هذفش که تیم ملی هست برسه. اون موقع هست که میتونه بگه تلاشی که کردم نتیجه داد و به هدفم رسیدم. خیلی ها هم توی این راه که استعداد کافی ندارن و تلاش کمتری میکنن شاید فوتبالیست بشن و فوتبال بازی کنن ولی به هدف اصلیشون نمیرسن
    در مورد هنر خصوصا خوانندگی هم همینجوره. تمام خواننده ها ارزوشون اینه تلاششون رو بکنن البوم های پاپ یولار و عامه پسند بیرون بدن تا به تنها هدفشون که اجرای کنسرت در شهرها و یا حتی کشورهای بزرگ هست برسن، وگرنه الان ما تو ایران 80 میلیون خواننده داریم. ولی ایا همه 80 میلیون توانایی این رو دارن کنسرت بدن؟
    محسن چاوشی خواننده بزرگیه و طرفداران زیادی داره. عجیبه که طرفدار متعصبی چون شما با 4 تا مینی کلیپ راضی شدین و عجیبتر اینکه سقف ارزوهای محسن چاوشی در هنر و خوانندگی فقط دادن البوم و تک تراک برای سریال و فیلم هست؟؟ شک نکنید یک جای کار میلنگه
    بعد هم در جواب صحبت شما که فرمودین چطور اجازه دادید به خودتون که بیان کنید محسن چاوشی در خندوانه اجرا کنه باید عرض کنم که به همون دلیلی که انقدر برنامه رامبد جوان واسش مهم و با اهمیت بوده که بهشون اهنگ هدیه داده ، اما اجرای زنده در این برنامه کفر هست؟ ایا رضا صادقی و مهدی یراحی در این برنامه اجرا زنده داشتن از بزرگیشون و هنرشون کاسته شد؟؟
    فکر نمیکنم اگر مهدی یراحی و چاوشی رو روی کفه ی ترازو قرار بدیم کفه ی چاوشی سنگینتر باشه و شاید هم برعکس

4. کاربر مقابل از guitar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خواب دیدم که در بیابانی کم آب و علف تشنه و گُسنه و با پاهایی تاول زده خویش را به این سو و آن سو میکشاندم که ناگهان در اندرون چاهی فتادم و سقوط بسی عظیم داشتم و ناگهان در آغوش گرم فردی فرود آمدم ! نگاهی به او انداختم چهره اش نورانی بود ! چشمانم را مالاندم و او را دیدم ! بله ( با لهجه هادی عامل ) او شاهنشاها بود ... باورم نمیشد . گفتم شاهنشاها خودتی گفت بله اسی جان گفتم باورم نمیشه گفت جان تو گفتم دویوق میگی گفت مرگ تو دوباره گفتم باورم که ناگهان زرتی خوابوند زیر گوشم که باور کن دیگَ هی میگَــ . خلاصه نشستیم اونجا گفتم شاهنشاها شما کجا اینجا کجا که گفت اینجا داریم آهنگای شهرزاد 2 را ضبظ میکنیم :l گفتم چرا اینجا گفت اینجا بهتره ناله معکوس میشه . خلاصَه نشسته بودیم که یهو حسن آقا فتحی هم اومد گفت زود باش شاهنشاها چَکا مَکِنی گفت صبِر کن توام با اون سریال دو ریالیت
    ناگهان از جای خویش برخاستم و جلوی شاهنشاها را گرفتم و ختم به خیر شد . خلاصه گپ شروع شد گفتم شاهنشاها گفت جون ِ شاهنشاها گفتم اسی بمیره برات گفت خدا نکنه گفتم شاهنشاها چرا کنسرت نمیزاری تا اینقد پشت سر ملوکانه حف نباشد گفت خجالت میکشم :l گفتم شاهنشاها این چه حرفیست اصن میدهم همه حضار چشم بند بگذارند تا شما شرم حضورتان نشود گفت جان اسی راه نَرِه :))) خلاصه نشستیمو نشستیمو گفتیمو خندیدم تا به آنجا رسیدیم که به شاهنشاها گفتم ای به قربان شاهنشاها با دهان ملوکانه ی خویش ما را مهمان کنید و ایشان پذیرفتند . ادوات استعمال هم فراهم بود :l و شروع شد : تنحای بی شنگ شبور ( من : به به :)) ) خونه ی شرد و شوت و شور ... :l خلاصه تمام شد و کف و سوت بنده به آسمان برخاست و شاهنشاها کیسه ای زر پرتاب کرد و بنده را شرمنده ی خویش نمود
    بعد از آن نوبت گله گزاری شد گفتم شاهنشاها گفت جون ِ شاهنشاها گفتم این الی ریاست مجمع به من گفت پشمک گفت بیجا کرده میدهم آپدیتش کنند تا درس عربتی برای سایرین شود گفتم شاهنشاها مرا دایورت کرده اند شاهنشاها خندید و بنده هم خندیدم و خندیدن و خندیدن که ناگهان از شدت همین خنده چاه ریزش کرد و از خواب برخاستم
    عجب خوابی بود :l
    این بود انشای من

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    این شاهنشاها چیه همیشه میگی
    سلتنط است شوخی که نیست

نیمه فعال
    در ضمن علاقه ای هم ندارم بره کنسرت بزاره ولی بعضی وقتا سوال برام پیش میاد .

گیتارم تقریبا حرفاش درست بود که تشکر کردم .. الی هم یه حرف جالبی زد اونم خوشم اومد تشکر کردم که دلخوری پیش نیاد

ممنونم دوست عزیز. لایک هم نکنی عزیزی/ ممنون که وقت گذاشتی و خوندی
    من بحث کردن ؛ خصوصا بحث های چالشی رو دوست دارم. خصوصا اگر همراه با احتراام و منطق باشه
    معذرت میخوام اگر تکست هام طولانی هست

9. کاربر مقابل از guitar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    خواب دیدم که در بیابانی کم آب و علف تشنه و گُسنه و با پاهایی تاول زده خویش را به این سو و آن سو میکشاندم که ناگهان در اندرون چاهی فتادم و سقوط بسی عظیم داشتم و ناگهان در آغوش گرم فردی فرود آمدم ! نگاهی به او انداختم چهره اش نورانی بود ! چشمانم را مالاندم و او را دیدم ! بله ( با لهجه هادی عامل ) او شاهنشاها بود ... باورم نمیشد . گفتم شاهنشاها خودتی گفت بله اسی جان گفتم باورم نمیشه گفت جان تو گفتم دویوق میگی گفت مرگ تو دوباره گفتم باورم که ناگهان زرتی خوابوند زیر گوشم که باور کن دیگَ هی میگَــ . خلاصه نشستیم اونجا گفتم شاهنشاها شما کجا اینجا کجا که گفت اینجا داریم آهنگای شهرزاد 2 را ضبظ میکنیم :l گفتم چرا اینجا گفت اینجا بهتره ناله معکوس میشه . خلاصَه نشسته بودیم که یهو حسن آقا فتحی هم اومد گفت زود باش شاهنشاها چَکا مَکِنی گفت صبِر کن توام با اون سریال دو ریالیت
    ناگهان از جای خویش برخاستم و جلوی شاهنشاها را گرفتم و ختم به خیر شد . خلاصه گپ شروع شد گفتم شاهنشاها گفت جون ِ شاهنشاها گفتم اسی بمیره برات گفت خدا نکنه گفتم شاهنشاها چرا کنسرت نمیزاری تا اینقد پشت سر ملوکانه حف نباشد گفت خجالت میکشم :l گفتم شاهنشاها این چه حرفیست اصن میدهم همه حضار چشم بند بگذارند تا شما شرم حضورتان نشود گفت جان اسی راه نَرِه :))) خلاصه نشستیمو نشستیمو گفتیمو خندیدم تا به آنجا رسیدیم که به شاهنشاها گفتم ای به قربان شاهنشاها با دهان ملوکانه ی خویش ما را مهمان کنید و ایشان پذیرفتند . ادوات استعمال هم فراهم بود :l و شروع شد : تنحای بی شنگ شبور ( من : به به :)) ) خونه ی شرد و شوت و شور ... :l خلاصه تمام شد و کف و سوت بنده به آسمان برخاست و شاهنشاها کیسه ای زر پرتاب کرد و بنده را شرمنده ی خویش نمود
    بعد از آن نوبت گله گزاری شد گفتم شاهنشاها گفت جون ِ شاهنشاها گفتم این الی ریاست مجمع به من گفت پشمک گفت بیجا کرده میدهم آپدیتش کنند تا درس عربتی برای سایرین شود گفتم شاهنشاها مرا دایورت کرده اند شاهنشاها خندید و بنده هم خندیدم و خندیدن و خندیدن که ناگهان از شدت همین خنده چاه ریزش کرد و از خواب برخاستم
    عجب خوابی بود :l
    این بود انشای من
    دلم گرفت درد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط guitar نمایش پست ها
    ممنونم دوست عزیز. لایک هم نکنی عزیزی/ ممنون که وقت گذاشتی و خوندی
    من بحث کردن ؛ خصوصا بحث های چالشی رو دوست دارم. خصوصا اگر همراه با احتراام و منطق باشه
    معذرت میخوام اگر تکست هام طولانی هست
    نه بابا خواهش میکنم فقط یه چیزی بهت بگم دیگه همه چیز مثل قبل نیست واقعا .

12. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    حالا شایدم تو جمع زیاد مشکل داشته باشه یا استری و اضطراب داشته باشه ..همه این چیزا ممکنه دیگه به همین دلیل های شخصی یا مثلا سیاست طلبی

14. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    حالا شایدم تو جمع زیاد مشکل داشته باشه یا استری و اضطراب داشته باشه ..همه این چیزا ممکنه دیگه به همین دلیل های شخصی یا مثلا سیاست طلبی
    دقیقا حرف شما هم درسته. شاید مسئله و مشکل شخصی داشته باشه. ولی حالا جای کنسرت میتونه همین کلیپ هارو کمی طولانی تر و با یک تم زیبا بیرون بده. من دیروز یک کلیپ ازش دیدم کمتر از 1 دقیقه شایدم کمتر از 30 ثانیه بود و در بدترین حالت فیلم گرفته شده بود. و استرس رو کاملا میشد توی چهرش و کلیپ هاش دید که تحت چه فشاری و از روی اجبار این کلیپ هارو بیرون میده. من از هنرمندهای دیگه هم کلیپ دیدم که در شبکه ها اجتماعیشون یه قطعه ای میخونن ولی قبلش با مخاطبین و طرفداراشون ارتباط بزقرار میکنن و در یک مکان یا محیط زیبا از منزلشون کلیپ رو ضبط میکنن. این نوغ کلیپ دادن بیرون به نظر من یک نوع بی احترامی به طرفدار هست که تو خونه راه بری .......
    البته صحبت های ما در اینجا هیچ تاثیری نداره. چون هنرمندان معمولا کار خودشون رو انجام میدن. امیدوارم موفق باشه و با یک حرکت ساده که حق طبیعی هر طرفدار نسبت به هنرمند محبوبش هست به تمام این ابهامات پایان بده. منم قول میدم اخرین پستم در مورد این خواننده محبوب باشه. البته کمی هم میترسم ادامه بدم

16. کاربر مقابل از guitar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 7663 از 8550 نخستنخست ... 66637163756376137653766176627663766476657673771377638163 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع