نوشته اصلی توسط Milik دونه دونه دونه دونه پاک کنید اشکای روی گونه هارو دونه دونه دونه دونه پر کنید از شادی همه خونه هارو ... تازه رسیده به راه اریان
نوشته اصلی توسط Milik نمیشه رو این مدل شعرا کار عجیبی انجام داد همین خوب بود به نظرم همه ی زورش رو زده بود که یه چیز متفاوت تحویل بده باز من فكر كنم دارم اواتارتو اشتباه ميبينم ازت نااميد شدم ميلاد
نوشته اصلی توسط R A S O O L شعور هم آرزوست توقع شعورو از چ کسی داریا
نوشته اصلی توسط D.SOL باز من فكر كنم دارم اواتارتو اشتباه ميبينم ازت نااميد شدم ميلاد فکر هجوم حملات از تمامی مناطق زمین رو داشته باش
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
کیفیت flac از کجا اوردین
نوشته اصلی توسط Milik فکر هجوم حملات از تمامی مناطق زمین رو داشته باش خب تو كه ميدوني حجوم هيچ جنبنده اي به تخمم نيست تو هم ميترسي بيا پشتم
چند بار باید گوش داد هر بار گوش میدی میگی بازم بزنم پلی خیلی شعرو خوب خونده حال کردم خدایش دمش گرم
نوشته اصلی توسط D.SOL خب تو كه ميدوني حجوم هيچ جنبنده اي به تخمم نيست تو هم ميترسي بيا پشتم کار قابل قبول رو باید گفت به نظر من خوب بود ، خارج از شوخی ...
نوشته اصلی توسط Milik کار قابل قبول رو باید گفت به نظر من خوب بود ، خارج از شوخی ... بابا داریم میگیم میخندیم اخه کی به خوب یا بد بودن اهنگ توجه میکنه هرکوفتی میخواد باشه
خوب بود. خوشمان آمد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن