نوشته اصلی توسط Milik نقطه های روی صورتت زیادتر شده روی تغذیه ات کار کن اینا نشونه ی کمبود آهنه اولا سلام دوما چ ربطی داشت به اون موجود غریب عجیب
من فکر کردم صفحه لب تاپم کثیف شده
نوشته اصلی توسط D.SOL خب کـون قالبمه ای من این همه ادم حسابت کردم اسمتو گذاشتم اواتارم اینقدر هندونه گذاشتم زیربغلت به من میگی موجود؟ ترک 2 رو بکنم تو ماتحتت؟ ل اولا سلام دوما نمیدونستم این اقا اینقدر طرفدار دو اتیشه داره، برو پسر تا هوادارام نیومدن کاریت کنن
نوشته اصلی توسط D.SOL واقعا چرا این اواتارش هی کثیفتر میشه مشکل از کائناته؟ احتمالا آواتارش زنده باشه و نفس بکشه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Mo$en اولا سلام دوما چ ربطی داشت به اون موجود غریب عجیب باز امشب حوس سوسیس کردی عاشق شدی از عشق من تب کردی
نوشته اصلی توسط Milik نقطه های روی صورتت زیادتر شده روی تغذیه ات کار کن اینا نشونه ی کمبود آهنه شما رو صفحه تبلتت کثیفه ،وگرته من ک پاک پاک هستم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ من فکر کردم صفحه لب تاپم کثیف شده روز اولی که این پدیده شوم پیداش شد اواتارش تمیز بود ولی رفته رفته اواتارش هی نقطه دار شد
نوشته اصلی توسط Mo$en اولا سلام دوما چ ربطی داشت به اون موجود غریب عجیب ربط داشت دیگه من الان فکر کردم مانیتور مشکل دار شده بعد که دقت کردم به این نتیجه رسیدم که مشکل از آواتار است و بس ، دارم واسه خودت میگم حیوونکی رو اذیت نکن کل صورتش رو نقطه ای کردی
طرفداران من تو این سایت کجان بیان ک تنهایی درن به من توهین میکنند، بدوید
نوشته اصلی توسط Mo$en ل اولا سلام دوما نمیدونستم این اقا اینقدر طرفدار دو اتیشه داره، برو پسر تا هوادارام نیومدن کاریت کنن افرین خوشم اومد به سرورت سلام کردی کوفت و سلام اخه مغز جلبکی من خودم خطرم طرفدار نیست هواداراتو تک تک میکونم بوگو بیان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 172 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 172 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن