چون شهرام به حسام رای داد دوست داشتم حسام بمونه ولی خب این جقیایی که به نیکیتا رای داده بودن نذاشتن حسام بمونه
چون شهرام به حسام رای داد دوست داشتم حسام بمونه ولی خب این جقیایی که به نیکیتا رای داده بودن نذاشتن حسام بمونه
جـــنده خانم موند
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
فیلم بن بلوری اومده فیلم اساسین هم وب اومده من همیشه عاشق اساسین بودم قبلا که وقت داشتم ایکس باکس بازی میکردم همیشه مشتریش بودم
مصدومیت شدید گلر سیاه جامگان در بازی مقابل سپاهان
زندگی یک جهنم است
ای بابا اساسین فقط 1 1080 داره اونم 4 گیگه باس بریم تو کاره بسته
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
زندگی یک جهنم است
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)