الی ی حرکتی بزن این شاتل تخفیف 50% 60% ی رو 100 گیگ رو دوباره فعال کنه![]()
الی ی حرکتی بزن این شاتل تخفیف 50% 60% ی رو 100 گیگ رو دوباره فعال کنه![]()
اشترم کلاغ کوفیت تو سرزمین کفر کنسرت داد طرفو شناختی با کی کنسرت داد اولین زیرنویست
![]()
اینکه سندی رو نمیشناختی که خود دلیل مهمیست که جنابعالی چقدر پخته موسیقی و فنی هستی و نظرات کاملا فنی و تخصصی میدی!!
اما این اساتیدی که نام بردی بله دقیقا من طرفدار همشون هستم و مدارکشم البته که دیدم اما اینو یادت باشه ما در مورد چاوشی الان حرف میزنیم! یعنی چاوشی چارپنج سال اخیر! نه چاوشی دربدر اواخر دهه هشتاد! بله چاوشی اون موقع انسانی شریف و ادمی محتاج بود که غرور و قدرت نداشت و خیلی دلایل دیگر که باعث شد داریوش و قمیشی تحسینش کنن
اما این فرد هارشده این سالهای اخیر رو با اون فرد اصلا اشتباه نگیر! اگر هم میبینی که حتی این اواخر هم کسی مثل عارف میاد تحسینش میکنه اولا شخصیتش رو نگفت و فقط کلامی که استفاده میکنه رو گفت! (درحالی که تو مستقیما به شخصیت امثال سندی توهین میکنی) و ثانیا اونا اطلاع بسیار کمی از جریان مافیای داخلی چاوشی دارن و خیلی بدون تعصب و غرض فقط نظرشون در مورد هنر طرف بیان کردند
من هم هنرش رو قبول دارم و معتقدم موسیقی خاصش بعضی وقتها برای روح ادم لازمه اما این دلیل نمیشه مثل تو ازش بت بسازم و همه چیزو باهم دوغ کنم و به خاطر اینکه ثابت کنم چاوشی از سندی بهتره شبا خوابم نبره و بعد از چند روز نبودن مستقیم بیار پاچه سندی رو بگیرم!
به خودت بیا![]()
گرچه بارها گفتم اما اگر کسی در جریان نیست
اقو این اپدیت جدید که برای وین 10 میاد سنگینه اپ نکنین نسخه جدید iso رو دان کنین بعد نصب کنین
فقط دو دسته برن اپ کنن وین اورجینال رو لپ تاپ دارن یا برنامه های خیلی زیاد و سنگین
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)