اگه این باگ الان رفع نشه همتونو یه دس باید بفوکم ..
اگه این باگ الان رفع نشه همتونو یه دس باید بفوکم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد رضا یزدانی & استاد بهروز پایگان & یغمایِ نازنین - حسِ تاریخ ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
باز از اوج به صفر رسیدن خنده دار نیست گریه داره
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
من به ویرانی نظر دارم ،
نه ویرانی به من ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
دارم به یه جاهایی میرسم مخم گوزید ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل دنیا دل من بود کبابش کردند
آسمان منزل من بود خرابش کردند
زندگی کردن من مردن تدریجی بود
آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
من که رفتم ،
در کنار مادرم خاکم کنید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
خودت پخ میدی خودتم میگی نمیخوام حرف بزنم من موندم رو چه حسابی واسه من طومار نوشتی من چیکارم
ولی من هرجوری حساب کردم اون اصلا کاری به تو نداشت یکی داره به یکی دیگه فحش میده تو چیکار داری میای مزه میپرونی که به تو هم چیز بگه
کلا کسی میخواد به میلاد حرفی بزنه خودشو تگ کنه یا بهش خصوصی بده اینکارا یعنی چی به من پیام میدی میگی بهش بگو فلان فلان خودت زبون داری بگو خب
در حال حاضر 251 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 251 مهمان ها)