[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایان خاص![]()
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
من قبل از اینکه بخواهم قطعه ای را به صورت عمومی منتشر کنم با آقای رجب پور تماس می گیرم و می پرسم «الان چه آهنگ و مدلی را برای تولید باید مدنظر داشته باشیم؟» و او هم بر اساس نوع کلام ما که تقریبا مشخص است، اعلام می کند که چه کاری تولید کنیم یا نکنیم. حتی ما درباره آداب اجرای زنده روی صحنه نیز با آقای رجب پور هماهنگ هستیم چرا که برای ما آداب اجرای زنده در صحنه کنسرت موسیقی پاپ با یک کنسرت کلاسیک بسیار متفاوت است. بنابراین می توانم بگویم ایشان سکان اجرایی و ارتباط با مخاطب را دست دارند و من حالت مجری را دارم که تلاش دارد تهیه کننده اش را راضی کند. به عنوان مثال روز اولی که آهنگ «چتر خیس» اجرا شد ما در ۱۰ نقطه این آهنگ که بارها و بارها بازخوانی شد اختلاف نظر داشتیم ولی با اصرار آقای رجب پور کار را به سمتی بردیم که اختلاف ها و تفاوت ها به یک یا دو نقطه رسید.![]()
نمیبینشون هرجایی ولی
اگه یه روز دیدی زیارت قبول!![]()
!?Who Cares؟!
زندگی را نمی دانم
اما "مرگ" حتماً شکلی از انتظار بی پایان ،
من است ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بنده هم اکنون از محیط کریترز با شما سخن میگویم هوا بس تخمی است در این شهر
آرش یداللهی برادر افشین یداللهی : شورای پزشکی دقایقی پیش مرگ همسر برادرم را تایید کردند ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 145 مهمان ها)