از گلوی من دستاتو بردار ...
از گلوی من دستاتو بردار ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اسنوکر تا حدی شانسیه توپا خوب پخش بشن میتونی قارچ قارچ پاکت کنی میزو جمع کنی این یارو ترامپ ( از نوع انگلیسی ) خیلی خوب میچینه واسه خودش ولی گاوه یهو لگد میزنه همه چی رو خراب میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخست وزير عراق در مصاحبهاي با اشاره به نقش مثبت و سازنده ايران در عراق گفت که بيکاري در برخي استانهاي عراق به دليل سفر ميليونها زائر ايراني، تقريبا به صفر رسيده است.
چی میشه گفت !
بیکاری تو این مملکت به حد انفجار رسیده ، همه جا تعدیل نیرو کردن شرایط اقتصادی فوق بحرانی شده ! اونوقت ملت مغز فندقی سالی چند بار میرن کربلا جیب عراقی ها رو پر میکنن که آی امام حسینُمِه جانوم به فِدایِش ! آخه احمق نفهم بزغاله ها کربلا یه بار دو بار نه اینکه هر سال ارز مملکت رو بگیری ببری اونجا جنس بنجل چینی و مهر کربلا با خاک اصیل شانگهای بخری ! بعد یه عده بیکار هم نشستن یه چیزی رو به اسم پیاده لوی عربعین اختراع کردن تا ملت بیکار نباشن سرشون گرم باشه ... میلیون ها دلار ارز این اقتصاد ورشکسته از مملکت خارج میشه و آقایون میگن امام حسینَ خودش برکت میدَه
اونوقت طرف بیاد گریه کنه ...
نه ما حقمونه هر بلایی که سرمون بیاد
خودشه یا چی؟
کی اومد ایران؟
کدوم شهره؟
اخه پشتش زنا روسری دارن گفتم شاید..........
ربط نداره ؟ خیلی هم ربط داره وقتی ذخیره ارزی نداریم و پول ها بلوکه شده ! خیلی هم ربط داره وقتی بانکای بزرگ اروپا میترسن با ما رابطه داشته باشن ! قطره قطره جمع گردد وانگهی
دولت کیلو چند تا 10 سال دیگه در رکودی بسی عظیم به سر خواهیم برد هر کی بیاد همین وضعه ...
چه ربطی داره قاچاق مواد مخدر ؟!؟!؟!
پسر
خوب ایران اینقدر غنی هستکه نیاز به بانکای اروپایی نداشته باشه
این همه دزدی میکنن شما نمیبینی
چی بگم دیگه
اون مواد مخدرم شما بالاشو نخوندی چی نوشتم
ذخیره ارزی نداریم بعد تیلیارد تیلیارد دزدی میشه
شما پیش خودت تا حالا فکر کردی این همه پول نفتو پتروشیمیا کجا میره
تمام این گرونی دلار زیر سر خود دولت خاک برسره
به این نتیجه میرسیم شما ضرب المثل معروف انگلیسیرو نشنیدی
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)