جان من قیافه جلیلی رو مثلن رییس جمهور شد چه گهی میخواد بخوره بره این روستا رو درس کنه بگه من خوبم !
جان من قیافه جلیلی رو مثلن رییس جمهور شد چه گهی میخواد بخوره بره این روستا رو درس کنه بگه من خوبم !
صد رحمت به مموتی این 10 نفر دورشو گرفتن فقط
ساعت 20:15 مناظره انتخاباتی شبکه یک از امشب استارت میخوره فقط نیم ساعت ! صداسیما حامله میشه بیشتر از این مناظره پخش کنه
معلوم نیس کیا رو دعوت کردن از اصولگرایان اونایی که سگ میشن از اصلاح طلبان هم یه کبریت بی خطر
فایر فاکس اخر امسال این شکلی میشه
اوبونتو
در ذهن کوچک تو نمی گنجه اوبونتو چقدر طرفدار داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندروید از ویندوز زد جلو
این مجموعه شامل دو عدد دی وی دی است که دی وی دی اول نسخه ۳۲بیتی اوبونتو و دی وی دی دوم شامل نسخه ۶۴بیتی آن است.نصب اوبونتو نیز بسیار ساده و راحت است و حتی می توانید آنرا در کنار ویندوز نصب نمایید و هر بار هنگام روشن شدن سیستم انتخاب نمایید که وارد ویندوز شوید و یا لینوکس.
یکی از مهمترین حسنهای این لینوکس نسبت به سایر توزیعها، منابع نرمافزاری قدرتمند است که می توان تمام نرمافزارهای به روز را در مخازن این توزیع یافت هرچند بسیاری از برنامهها همانند برنامه آفیس که می تواند فایلهای آفیس مایکروسافت را نیز باز کند همراه با این سیستمعامل نصب می شود و در زمان شما برای نصب برنامههای لازم صرفه جویی میکند.
بدک نیست
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
الی شورت صورتی
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)