موری سالم تشریف داری ...
موری سالم تشریف داری ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها بجای شرافت از انسانها
فقط "شر" و "آفت" میبینی.
حسین پناهی
میلاد صبحی خواب بودم ننم با یه حال هولی اومد بیدارم کرد گفت بلند شو زلزله زلزله منم گفتم باشه شما برین من پشت سرتونم دوباره خوابیدم به جان خودم اصن هیچی حس نکردم ظهری رفتم بیرون الان اومدم خونه هرکیو میبینی در مورد زلزله حرف میزنه
جالبه همشون میگن فولان میشه بیسار میشه بعد میگن اما نه به خاطر گل روی حرم امام رضا این شهر هیچ اتفاقی براش نمیفته نمیدونم بخندم به اینا یا افسوس بخورم برا سادگیشون
سینجول از بچگی دوست داشت شمال شرق باشه
.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)