سی دیشو ندارم
این مال بیپ تونزه
سی دیشو ندارم
این مال بیپ تونزه
مجازه ینی کوجا دارن بخریمش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
مگه جز من توو این دنیا
کسی می گرده دنبالت
کجا می ری توو این سرما
کجا می ری با این حالت....
زنده باد تابستان به من رای بده مرسی اَه
به من رای بدید ...
تک تک شهرهای ایران رو خاله بارون میکنم ...
تک تک پ...ورن استارهای مرده و زنده رو میارم تو تک تک شهرهای ایران میچرخونم ...
تک تک کمپانی ها پ...ورن رو میارم تو تک تک شهرهای ایران ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
گلستان می سازم زندان رو بر این ارواح زندانی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
شبکه ی ورزش رو تعطیل میکنم و توش به جای پخش برنامه تخیلی برنامه زنده 24 ساعته میزارم با اجرای خاله کریستی و شرکا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 130 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 130 مهمان ها)