راه کرب لا رو که نتونستنن باز کنن ...
ولی من راه لاس وگاس رو باز میکنم ...
راه کرب لا رو که نتونستنن باز کنن ...
ولی من راه لاس وگاس رو باز میکنم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد اعتراف کنم که نديده بودم. همکارانم که دو زن جوان بودند آهي کشيدند و گفتند: «شاهرخ خيلي جذاب است» يکي ديگر گفت: «نه بابا خيلي نحيف به نظر ميرسد و بر خلاف سلمان و امير خان چهره روشن و سفيدي دارد» نفر چهارم گفت: «من که به اين چيزها اهميت نميدهم و هنوز هم طرفدار او هستم».
سلمان خان در فيلم «من عاشق شدم» براي نخستين بار با سينهاي برهنه جلوي دوربين ظاهر و با آن فيلم شناخته شد. مردم عاشق اين جوان ساده، دوستداشتني، زود آشنا، متفاوت و مثبت شدند
هنداهِه سوسخولاهِه
یاد این حرف بهنوش بختیاری افتادم : آیا مردی هست که با صدای هایده تحریک شود ؟ مردی که با صدای یک زن تحریک شود مرد نیست یه همچین چیزاییگفته بود تو اینستا
یه تفنگی که مثه یه مرد گریه میکنه
شبا با روح پرنده های مرده تو اتاق
....
خیلی وقته بوی خون خونه رو پر کرده و من
خیره ام به آخرین ارثیه ی اجدادی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب : ژو ژین - فان ژنگ دونگ - ما لُنگ ( نماینده ی لُنگیا )
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با کیفیت استثنایی Flac 192 ، آیتونز و 320
چلنجر دیمن اومد
حتی قویتر از هلکت
رکورد 0-96 حدود 2.3 ثانیه
اولین خودروی استوک که موقع شتاب گیری چرخ های جلو از زمین کنده میشن
وحشتنناکه این شتاب واسه یه خودروی دیفرانسیل عقب اخه چجوری جلوی هرزگردی چرخ های عقب رو گرفتن
غول کش واقعی اومده. معنا و مفهوم شتاب رو یه ماشین خیلی ارزون قیمت کلا عوض کرد.
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)