آهای گل محمدی
بهار شد نیومدی
نیومدی دلم گرفت
بهار شد دلم شکس
نفس بده نفس نفس
دلم گرفته توو قفس
نفس بده بال بده
خسته شدم حال بده
عطر تو و خیال من
وای به من ، به حال من
دلبر ماه و سال من
پاسخ هر سوال من
برف دوباره پا گرفت
روی سرم هوار شد
تموم کوچههای شهر
غربت لاله زار شد
آهای گل محمدی
هنوز هم نیومدی
بیا ببین که قمصرم
ببین چی اومده سرم
بیا ببین از عشق تو
سهم دلم اسیریه
توو سرزمین گونههام
فصل گلاب گیریه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه راه حل مدتها تو ذهنم دارم اثر انگشت رو بذارن رو سیب پشت گوشی ! به زیبایی گوشی هم لطمه ای وارد نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد تیر تو بودی هندزفری شیائومی خریدی
چهارمین البوم الی گولدینگ پرزیدنت سون
ها راستی مالور بود امان از این یوزراتون
The_Bad_Batch_Trailer_2_(2017)_720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 221 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 221 مهمان ها)