کیون دختر بابا
عیسی سحر خیز
طفلی به خاطر یه انتقاد از اغا ببین به چه روزی افتاده اون دخترش اصن اینو ندید بزرگ شد رفت دانشگاه کی این خفقان تموم میشه اینهمه نکبتو فریاد بزنیم
مگه اینا نمیدونن ما اینجه دولت فدرال داریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس خان من فلش رو وصل میکنم رو لب تاب هیچی نمیاره فلش رو پیدا میکنه ها ولی فایل های توش رو نمیاره بعدشم چندتا فلش دیگه هم وصل کردم بازم همون اش و همون کاسه
یه کمکی کن واجبه باید پروژه بنویسم همه اطلاعاتم تو اون فلشه
از folder option تب view تیک hide protecting file system رو بردار . یه پوشه بی اسم و مخفی شده اگه رو فلش دیدی بازش کن اطلاعاتت تو اونه . ویروسه خیلی مزخرفی هست. اگه نبود نمیدونم مشکل از کجاست
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپورت در همين رابطه ادعا کرده است که متيو در جريان جلسه تاکتيکي لوئيس انريکه براي ال کلاسيکو، دقايقي غيبت داشت و سپس به اطلاع مربي بارسا رسانده اند که متيو در حال سيگار کشيدن بوده است؛ مساله اي که خشم انريکه را در پي داشت و او ديگر قصد استفاده از متيو تا پايان فصل را ندارد.
به ادعاي اين منبع، مسئولان بارسا نيز قصد تمديد قرارداد متيو که ژوئن 2018 به اتمام مي رسد، را ندارند و به اين ترتيب او به پايان کار خود در جمع آبي اناري ها رسيده است
اين در شرايطي است که ديگر نشريه چاپ بارسلونا يعني موندودپورتيوو، ادعايي کاملا متضاد با اسپورت مطرح کرده و علت غيبت متيو در بازي هاي اخير بارسا را مصدوميت وي عنوان داشته و اينکه اين مدافع 34 ساله به جدايي از بارسا فکر نمي کند و مديريت باشگاه نيز او را غير قابل ترانسفر اعلام کرده است!
نمیزارم بره فقط میترسم مسی نیمار سوارز هم سیگاری شن
متیو باید بمونه متیو باید بمونه متیو باید بمونه
ترس خبرنگار صدا و سیما از وزیر راه
در حال حاضر 197 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 197 مهمان ها)