نوشته اصلی توسط R A S O O L وقت سحر ها دل من رفته به آنجا دل من دلبر بسیار و دل نگهدار کم است دلدار کم و چه کم ؟ که بسیار کم است گویند به عالم تو چرا بییاری یاران چه کنم ؟ یارِ وفادار کم است ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milik دلبر بسیار و دل نگهدار کم است دلدار کم و چه کم ؟ که بسیار کم است گویند به عالم تو چرا بییاری یاران چه کنم ؟ یارِ وفادار کم است ... دیگه عطر دادن و یهویی جلو رفتن روش های منسوخ و چه بسا ویران کننده ای شده باید یه برنامه ی مدون و بلند مدت و بسیار بسیار دقیق رو تدوین و تصویب کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L تا دو ماه دیگه میخوان ماشین برام بخرن تازه دور دور به راه میشه البته تا بوده همین بوده ماشین چه مدلی ؟ کی میخره؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L دیگه عطر دادن و یهویی جلو رفتن روش های منسوخ و چه بسا ویران کننده ای شده باید یه برنامه ی مدون و بلند مدت و بسیار بسیار دقیق رو تدوین و تصویب کنم برو که این سری با برنامه های جدید و بلند مدت و کارآمد به فنا خواهی رفت ...
موری با این مرفعین بی درد هم صحبت نشو ...
نوشته اصلی توسط *_* ماشین چه مدلی ؟ کی میخره؟ در حد عبدالپراید و ویران خودرو پدر میخره دیگه
نوشته اصلی توسط Milik برو که این سری با برنامه های جدید و بلند مدت و کارآمد به فنا خواهی رفت ... پیروزی از آن ماست زااااااارت
نوشته اصلی توسط Milik موری با این مرفعین بی درد هم صحبت نشو ... شاسی بلند که نمیخرم
نوشته اصلی توسط R A S O O L شاسی بلند که نمیخرم
نوشته اصلی توسط Milik رو کمک تو حساب کردما این دفعه باید تیرم بره تو هدف ... ببخشید ... بخوره به هدف
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن