تورم ونزوئلا هزار درصد !
الی و میلاد شمارو به گل زیبای امره جان میسپارم
شاتلم خودشو مسخره کرده با این تخفیفای 10 تومنیش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو راست گفته خدا وکیلی..اینقدر ریدن که واسه کسب سهمیه جشن میگیرن
راستی امروز صب زلزله اومد
میگم این زرینیو به درد لیگ ایران میخوره اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر دیزی هم اینکارو نمیکنه بیاد ایران کل بندازه با حاجی مایلی برو بُزه مربی نیستی تو زمانی که من تظاهراط عنقلاب میرفتم تو کجا بودی زمانی که من داریوش گوش میدادم تو کجا بودی
يارو تو برنامش دستکو تنبک راه انداخته شيکمو میده جلو دلقک بازي در مياره ميرقصه که آي ملت الکي بخندين مثه من سسخل باشين زرت زرت زن بگيرين شاد باشین ! اونوقت گير ميدن به مهران که چرا برنامت افت کرده !! چرا اشکان سولو ميزنه ! چرا بازيگر جديد نمياري ؟ بخش نمايشي افت کرده ! چرا ؟! چون فقط چند تا تيکه انداخته همين !
نه برنامه اون شيکم گنده ي حسود خوبه که رفته نويسنده ي هاي دورهمي رو دور خودش جمع کرده و بودجه هاي آنچناني ميگيره و ریده
عمو سانسورچي هم منتظره دورهمي دستش برسه از بيکاري در بياد
آدم لجش میگیره حرصش میگیره از این آدما
مهران مدیری مظلومه
از همون اول همینطور بوده مهران مدیری ! از جنگ 77 و 90 شب تا الان ! خوب شروع میکنه وسطاش افت میکنه و آخرش بد تموم میشه یا اصلاً رها میشه
شهرام میر جلالی کیه دیگه آهنگ هوای تو صدایی شبیه فریدون آسرایی
در حال حاضر 313 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 313 مهمان ها)