یکی هست ...
روحش شاد![]()
کجایی تو؟ کاش میدیدی من خسته شدم ...
چطور دلت اومد بری، بعد 1000 تا خاطره....![]()
این روزا سخت تر از اونه که باور کنی...
بارون صدای احساســه
نمه بارون چشاتو میشناسه
تورو از دست دادم
تو یه لحظه آدم دنیاشو می بازه..
تلخه سکوته این خونه
آخه غیر از خدا کی می دونه
تو دلم آتیشه
با تو بهتر میشه حال ِ این دیوونه..![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاس:
چند روز پيش رفتم پيشش. رو همين تخت دراز كشيده بود. مرگ حقه. دست خداست. تقديره. مخصوصا سرطان كه تدريجي آدم رو مي كُشه. ولي چيزي كه ناراحتم كرد اين بود بهم گفت "ببخشيد اگه اولين ديدارمون همچين جاييه". و وقتي خدافظي كرديم گفت "داداش استوديو مي بينمت". حيف شد. ولي حداقلش اينه كه ديگه درد نمي كشي. حداقلش اينه كه راحت شدي. اينم توجيه ماست كه ديگه نداريمت. ولي جاي خاليت حس ميشه داداش. روحت شاد مَرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل نداره نباشی ، دلی که تو تنها خداشی
راحت شدش رفت... خدا بیامرزدش
چقدر جدید اومده تو سایت کسی رو نمیشناسم اصلانسل جدید موزیک باران
![]()
یادش بخیر چند سال پیش مرتضی یه پست گذاشته بود تو سایت به نام کلاه برداری به نام مرتضی پاشایی آقا ما اون پست رو خوندیم به کلا از مرتضی پاشایی بدمون اومده بود باز یک سال بعدش مرتضی پست گذاشت معذرت خواهی کردش و... اما من همچنان ازش بدم میومد نمیدونم چرا کلا گلبم گرفته بود از کارهاش اصلا آهنگاش رو گوش نمیدادم اما خوب بعد از مدت ها که موری باعث و بانی این ماجرا شده بود این آهنگ ها رو گوش دادم خوبه بدک نیستش استعداد داشتش![]()
فری چرت نگو
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)