ساسی مانکن:
ساسی مانکن:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و عذر خواهی بابت لحن تند کامنت دیروز
-از همه دوستان خواهش میکنم هر جا فیلم و یا تصویری از مرتضی که در حال بد و نامناسب(منظورم شرایط بحرانی بیماری) دیدید آنرا پاک کنید و از باز نشر آن جدا خودداری کنید و در صورت امکان با ریپورت کردنش امکان پخشش رو از سایتهای مرجع مثل یو تیوب مسدود کنید. امیدوارم آن شخص سنگدلی که به خود اجازه داده تا از این صحنه عکس و فیلم بگیره ...حتی زبونم نمیچرخه نفرینش کنم ولی امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه.
-دوستان پیکر مرتضی عزیز از بیمارستان صبح دیروز منتقل شده...دلیل تجمع در برابر بیمارستان را ما متوجه نمی شویم. در آن بیمارستان بیمارهای دیگری هم هستند که شنیدن صدای بوق اتومبیلها هم برایشان خوب نیست چه برسد به جنجال و دعوا و صداهای دیگر...شما را به خدا رعایت حال دیگران را بفرمایید.برای خانواده های بیماران دیگر نیز عزیزان بیمارشان به همان اندازه مرتضی عزیزند؛ خواهشا رعایت بفرمایید.
-همه داغ دیده ایم و ناراحت از دست دادن مرتضی...ولی تجمعاتی که از روی صمیمیت شما عزیزان شکل گرفته و حق شماست و همچنین باعث افتخار برای ما دوستان مرتضی و جامعه هنر؛ متاسفانه داره به سمتی میره که حتی ممکنه در روند تشیع و مراسم مرتضی ایجاد اخلال کند.ملتمسانه تقاضا دارم که رعایت بفرمایید تا بتوانیم مراسمی به دور از حاشیه و در شان مرتضی عزیز برایش برگزار کنیم.
کوچک شما
شهرام شکوهی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز توو خنده هات گفتی
تو میمونیو من میرم
تو میمونیو من میرم ..
بلیت کنسرت تورنتو که قرار بود 29 نوامبر (8 آذر) مرتضی پاشایی اجرای زنده داشته باشه ولی .. انگار قسمت بود برای فرشته ها بخونه
امکانش هست البومش بیاد؟
چون فک کنم تمومش کرده بود
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
این تصاویر ساعاتی پیش از به خاک سپرده شدن مرتضی پاشایی منتشر می شود
http://uploadboy.com/wtvkhboyny65.html
توی این کلیپ این حرفو میزنه
اشک های فرزاد حسنی در رادیو بعد از اطلاع از درگذشت مرتضی پاشایی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)