صفحه 20 از 22 نخستنخست ... 101819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 191 به 200 از 218

موضوع: ◄◄دانلود کلیپ اجرای زنده آهنگ های مرتضی پاشایی توسط فرزاد فرزین

فوق حرفه ای
    پلیس پیگیر مسبب پخش فیلم مرتضی پاشایی

ناصر پاشایی اظهار کرد: با توجه به اینکه این روزها شرایط و حال روحی خوبی ندارم طی روزهای آینده حتما در مورد انتشار فیلم و شکایت درباره آن صحبت خواهم کرد؛

در حال حاضر در شرایط مناسبی نیستم که بتوانم صحبت کنم. وی همچنین از پیگیری سردار ساجدی‌نیا که تاکید کرده بود «اگر خانواده پاشایی شکایت کنند، پلیس مسبب انتشار فیلم موسوم به آخرین لحظه زندگی مرتضی پاشایی در بیمارستان را دستگیر می‌کند» تشکر کرد و گفت: ان‌شا‌لله بعد از برگزاری مراسم‌‌های مرتضی، حتما در این باره تصمیم می‌گیریم و به اطلاع پلیس خواهیم رساند.
    هاشمی: نیروی انتظامی با عامل پخش فیلم برخورد کند
    همچنین سید جواد هاشمی بازیگر سینما و تلویزیون گفت: نیروی انتظامی باید در مورد فیلم لحظه آخر عمر مرتضی پاشایی که در فضای مجازی پخش شده است پیگیری های لازم را انجام دهد و با مسببان انتشار آن در هر جایگاهی برخورد کند.
    وی در مورد اینکه چرا خانواده پاشایی از این فرد شکایت نمی‌کند عنوان کرد: کاری که انجام شده است بسیار غیر اخلاقی بوده و مسئولان خودشان باید با این موضوع برخورد کنند. هاشمی تصریح کرد: این اتفاق اولین بار بود که رخ می‌داد قبلا تکرار نشده بود که ما آمادگی آن را برای پیگیری و پیشگیری داشته باشیم اما امیدوارم این اولین و آخرین باری باشد که چنین اتفاقی می‌افتد. این دوست نزدیک مرتضی پاشایی اظهار کرد: امیدوارم بیمارستان‌ها خود جلوی چنین حرکت‌هایی را بگیرند که دیگر در آینده شاهد آن نباشیم.
    وی با یاد آوری روز خاکسپاری مرحوم پاشایی گفت:‌ متاسفانه در روزی که پیکر مرتضی را غسل می‌دادیم افراد با موبایل وارد غسالخانه شدند و ظاهرا از آن صحنه هم عکس گرفتند که واقعا این اصلا کار درستی نیست که مردم انجام می‌دهند. این بازیگر سینما و تلویزیون با تاکید بر اینکه حتما روح مرتضی هم از انتشار این فیلم در عذاب است، افزود: نیروی انتظامی باید پیگیری کند تا این چنین اتفاق‌های رخ ندهد زیرا باید حریم افراد حفظ شود نه اینکه هر کسی با یک موبایل این حریم را از بین ببرد.
    آخرین نیوز

نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    پدر و مادر مرتضی پاشایی با فرزاد حسنی روی آنتن می آیند

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فرزاد حسنی این هفته در «موسیقی من» جمعه 30 آبان میزبان خانواده مرتضی پاشایی می‌شود.
    برنامه «موسیقی من»، برنامه‌ای است که فرزاد حسنی هر جمعه در رادیو جوان اجرا می‌کند.
    او برای این هفته از خانواده مرحوم مرتضی پاشایی خواننده پاپ دعوت کرده است که به برنامه او بروند و درباره او سخن بگویند. در این برنامه پدر، مادر و برادر او حضور خواهند داشتند.
    «موسیقی من» جمعه‌ها ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ از رادیو جوان پخش می‌شود.

کمکی بود در خدمتمتتونم

4. 2 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    بی پرده ترین گفتگوی صوتی مرتضی پاشایی درباره بیماری سرطانش+دانلود کنید

به گفته خود مرتضی این اولین بار بود که او بی‌پرده، بی‌تعارف و بی‌ملاحظه در ارتباط با بیماری‌اش صحبت می‌کرد و ماجرای آن سرطان لعنتی را توضیح می‌داد.
    انتهای بهار 93 بود که راهی منزل مرتضی پاشایی در «قیطریه» تهران شدیم تا با فوق ستاره موسیقی پاپ ایران به گفتگو بنشینیم. آن روز عصر، من (داریوش شهریاری) روبه روی مرتضی نشستم و سوالاتم را از این چهره ماندگار تاریخ موسیقی ایران پرسیدم.
    مرتضی در نهایت صداقت، صراحت و آرامش پاسخ سوالات من والبته رسول ترابی را داد. مهدی کرد مدیر برنامه‌های مرتضی هم در بعضی از مواقع وارد گفتگو می‌شد و صحبت‌های تکمیلی را ارائه می کرد. به گفته خود مرتضی این اولین بار بود که او بی‌پرده، بی‌تعارف و بی‌ملاحظه در ارتباط با بیماری‌اش صحبت می‌کرد و ماجرای آن سرطان لعنتی را توضیح می‌داد.
    بعد از درگذشت مرتضی چندین بار فایل صوتی این مصاحبه را گوش دادم و به بزرگی منش ستارۀ پاپ ایران، بیش از پیش یقین پیدا کردم.
    آنچه می‌شنوید چکیده‌ای 18 دقیقه‌ای از مجموع آن گفتگوی بلند است که با ترانه‌های شنیدنی و ماندگار مرتضی درهم آمیخته شده و انتشارش، گوشه ای از بزرگی های مرتضی را برای همیشه در تاریخ ثبت می کند.

کمکی بود در خدمتمتتونم

6. 6 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    پدر و مادر مرتضی پاشایی با فرزاد حسنی روی آنتن می آیند

فرزاد حسنی این هفته در «موسیقی من» جمعه 30 آبان میزبان خانواده مرتضی پاشایی می‌شود.
    برنامه «موسیقی من»، برنامه‌ای است که فرزاد حسنی هر جمعه در رادیو جوان اجرا می‌کند.
    او برای این هفته از خانواده مرحوم مرتضی پاشایی خواننده پاپ دعوت کرده است که به برنامه او بروند و درباره او سخن بگویند. در این برنامه پدر، مادر و برادر او حضور خواهند داشتند.
    «موسیقی من» جمعه‌ها ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ از رادیو جوان پخش می‌شود.

کمکی بود در خدمتمتتونم

8. 3 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اقا من این فیلم لحظات.....
    الان دیدم اخه دیگه اینقدر تو ایمیلم بود مجبور شدم ببینم

واقعا یه همچین چیزی ممکنه... الان علم اینقدر پیشرفت کرده مورده رو زنده میکنن
    اونوقت یه ادمی که ...نمیدونم چی بگم ولش کن

10. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    سلام دوستان.پنج شنبه شب است.برای تشکر از مرتضی پاشایی عزیز که چنین ترانه های عاشقانه ای به یادگار گذاشته است، امشب قدری قرآن برای او بخوانیم. برای آرامش روحش فاتحه بخوانیم.روحش شاد.مرتضی آرام آرام بخواب.دیگر درد نخواهی کشید.

کمکی بود در خدمتمتتونم

12. 6 کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    روحش شاد....
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

14. 3 کاربر مقابل از mehdi1358 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

16. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    پشت پرده مراسم تشییع جنازه مرحوم پاشایی

اینجاست که آدمی باید تأسف بخورد به حال اشخاصی که برای امیال شیطانی و سیاسی خود به هر بهانه و وسیله ای حتی اگر جنازه یک عزیز سفرکرده باشد، دست می زنند.
    مرحوم آقای پاشایی که یک خواننده معمولی موسیقی پاپ بودند اگرچه ازجمله هنرمندان جوان و خوش استعداد جامعه هنری کشورمان بودند و به لحاظ دست و پنجه نرم کردن در مقابله با سرطان از مظلومیت خاصی برخوردار گردیده بودند ولی مؤلفه های شخصی در ایشان نمی تواند علت اصلی اقبال گسترده مردمی در تشییع این هموطن خوش ذوق باشد بلکه آنچه از شواهد و قرائن به دست می آید گویای این معناست که یک شبکه موی رگی اطلاع رسانی در فضای مجازی است که به صورت نظام مند و حساب شده از موضوعات اجتماعی بحران سازی می کند، قبل از این نیز در موضوع اسیدپاشی اصفهان تست نسبتا قابل توجهی را کرده بود، گروه های مرموزی که به طور غیررسمی در فضای مجازی با استفاده از ظرفیتهایی همچون سیستم پیامکی، وایبر و وات ساپ و... و چه بسا برخی از آنها ، هدایت شده از خارج مرزهای کشور، مهم ترین هدفشان نیز ایجاد فضای دوقطبی در جامعه و حساس کردن افکار عمومی به ویژه نسل جوان روی موضوعاتی که چه بسا به صورت طبیعی در فضای اجتماعی رخ می نماید.
    موضوع مرگ مرحوم پاشایی و اقبال مردم از مراسم مربوطه، گذشته از این که نشان دهنده نوعی نوع دوستی و ابراز همدردی با خانواده انقلابی و ارزشی این هنرمند خوش صدای کشورمان می باشد، از طرفی حضور برخی با نمادهای سبز و بعضاً برخوردها و رفتارهای به دور از ادب و آداب ترحیم و تشییع، گواه این معنا بود که جمعی نه به خاطر مرحوم پاشایی و یا ابراز همدردی با خانواده داغدیده او بلکه روی غرضهای مرموز که بیشتر نمک بر زخم دل داغدیدگان تلقی می گردید، حضور پیدا کرده بودند. و البته اگر نبود حسن تدبیر و مدیریت میدانی بسیار شایسته خانواده آن مرحوم به ویژه پدر داغدیده اش، چه بسا حواشی و عوارضی بروز و ظهور می یافت که روح آن مرحوم را نیز در حیات برزخی می آزرد و اینجاست که آدمی باید تأسف بخورد به حال اشخاصی که برای امیال شیطانی و سیاسی خود به هر بهانه و وسیله ای حتی اگر جنازه یک عزیز سفرکرده باشد، دست می زنند.
    تسنیم

کمکی بود در خدمتمتتونم

18. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    قهرمان جهان بر سر مزار مرتضی پاشایی/عکس

پیش خودم گفتم که چه کاری کنم که حالم خوب بشه از انجا که عاشق ایران هستم رفتم پیش صدای احساس ایران
    احسان حدادی قهرمان پرتاب دیسک کشورمان، ساعاتی یپیش با انتشار عکسی از خود بر سر مزار مرتضی پاشایی در اینستاگرامش نوشت:«راستشو بگم از بعد از ظهر ٥ شنبه حالم خیلی گرفته بود با غروب کردن افتاب دل گیریم خیلی بیشتر شد پیش خودم گفتم که چه کاری کنم که حالم خوب بشه از انجا که عاشق ایران هستم رفتم پیش صدای احساس ایران الان که دارم این متنو براتون مینویسم خیلی احساس سبکی دارم روحش قرین رحمت ایزد منان باد»

کمکی بود در خدمتمتتونم

20. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 20 از 22 نخستنخست ... 101819202122 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)