سينجول البومه دره قندون،لبه خندون از عمو پورنگو با كيفيت فلك داري؟
سينجول البومه دره قندون،لبه خندون از عمو پورنگو با كيفيت فلك داري؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيا روش ابجوسازي و تخميرشو توضيح بده خودكفا بشيم
فرایند تولید
در تمام دنیا از نوعی جو بنام جوی دو ردیفه برای آبجو سازی استفاده می شود. علت استفاده از جوی دو ردیفه, پروتئین کم و دانه های هم سایز روی خوشه است که ضایعات را کمتر می کند. این نوع جو پس از ورود به کارخانه , به واحد بوجاری منتقل شده
و در این مکان پاک و تمیز می شود.پس از جدا شدن کلیه ناخالصی های همراه, جو را به مخزن های شستشو و ضد عفونی انتقال می دهند تا در مدت 30 ساعت شسته شود.در خاتمه این مدت, توده جو به سالن جوانه زنی پمپ می شود و در ابتدای سالن ریخته می شود.دستگاهی که در این مکان وجود دارد , در هر حرکت رفت و برگشت خود, توده را جابجا می کند تا دانه ها از کف رطوبت بگیرد. توده مدت 5 روز در این سالن می ماند و بعد از آن به کوره می رود.دمای سالن بین 17 تا 20 درجه سانتی گراد و رطوبت آن بالای 70% است که این شرایط باعث می شود تا جو بین 9 تا 11 میلی لیتر جوانه زده و به مالت تبدیل شود. بعد از آن مالت به واحد پخت می رود در اینجا مالت بدست آمده در مخزنی ریخته شده , 30 دقیق خیس خورده , آسیاب شده و در تانک پخت ریخته می شود.مالت را همراه با آب به مدت 3 ساعت و 30 دقیقه و در دمای 76 درجه سانتی گراد می پزند.بعد از گذشت زمان لازم, مالت به تانکر فیلترلسیون منتقل شده و درمدت 30 دقیقه تفاله از آن جدا می شود. مایع بدست آمده به تانک جوش منتقل شده و در آنجا عصاره رازک و شکر افزوده می شود. مایع بدست آمده به چیلر منتقل شده و در آنجا شوک حرارتی داده می شود. این شوک اولین قدم برای جلوگیری از الکی شدن مایع است. آب جو دارای مخمر وحشی است که در محیط مساعد الکل تولید می کند.شوک حرارتی ایجاد شده باعث می شود که مخمر وحشی این اختلاف دما را تحمل نکرده و از بین برود. شربت بدست آمده در این مرحله به سردخانه رفته و حجم آن با آب دو برابر شده , سپس وارد دستگاه فیلتراسیون می شود.در این بخش مایع شفافی به نام ماء الشعیر به دست می آید.در سالن بسته بندی , مایع بدست آمده در شیشه و یا قوطی ریخته می شود.پس از در بندی , این شیشه و قوطی ها به مدت 30 دقیقه در درمای 72 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شود. در این مرحله محصول آماده حمل به بازار است
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر ویکی پدیا
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سوریان اصلا نزاشت کشتی شروع شه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف چن بار پستمو لایک کرد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 372 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 372 مهمان ها)