نوشته اصلی توسط Amir بابا گفتم ابراهیم مقام تو مکه همون ابراهیمه بت ها رو شکوند؟؟ من فک و فامیل خودمو به زور میشناسم
نوشته اصلی توسط Amir بابا گفتم ابراهیم مقام تو مکه همون ابراهیمه بت ها رو شکوند؟؟ یله همونه
نوشته اصلی توسط mali68 یادم باشه به شوورت بگم از این کارا کنه پوستشو میکنی توش کاه میریزی هم پوست اون هم پوست دختره
نوشته اصلی توسط Betty هم پوست اون هم پوست دختره حالا بذار بیاد واسش توضیح میدم خودم
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi رو مخ بود. یه بار اومدم ایرانی ببینم خوابم گرفت تو که هیچی نگو ممر، بهت گفتم برو در دنیای توی ساعت چند است رو ببین رفتی؟ (نه این که فیلم خوبی باشه بیشتر به خاطر موسیقیش گفتم)، الآنم که آلبوم موسیقی فیلمش اومده هنوز نگرفتم
این یک پیپ نیست ______________
نوشته اصلی توسط mali68 حالا بذار بیاد واسش توضیح میدم خودم با ملایمت توضیح بده
اینی که امیر میگه چیه قضیش
نوشته اصلی توسط Amir سوال دیگری که داشتم بت ها نتونستن از خود محافظت کنن چرا ابراهیم و خدا جلو جرثقیل رو نگرفتن اینجور سر زائران نیاد سوالات زیاده پنجاه میگیرم جواب میدم
سوال خوبیست...
نوشته اصلی توسط Amir سوال دیگری که داشتم بت ها نتونستن از خود محافظت کنن چرا ابراهیم و خدا جلو جرثقیل رو نگرفتن اینجور سر زائران نیاد ريدي با اين چالشت اگه قراره كه خدا و ابراهيم تو همه كارا دخالت كنن كه ديگه دنيا معني يي نداره خخخ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 370 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 370 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن