امیر کاشکی پاک نمیکردی
البته من عادت کردم تو این چند سال ، فک کنم این هفتمین بار بود که این حرفا رو از شادمهری ها شنیدم
جان بچم به خاطر علاقه به این سایت ِ که میام خبر میزنم
حالا هم اگه کسی ناراحته پخ بده
امیر کاشکی پاک نمیکردی
البته من عادت کردم تو این چند سال ، فک کنم این هفتمین بار بود که این حرفا رو از شادمهری ها شنیدم
جان بچم به خاطر علاقه به این سایت ِ که میام خبر میزنم
حالا هم اگه کسی ناراحته پخ بده
خوب وقتی داره توهین میکنه باید جواب بدی
والا هر دفه که من خبر شادمهر زدم همین اوضاع رو داشتم ، نمیدونم یادت میاد یا نه ! آلبوم طرفدار که میخواست بیاد اینجا خیلی شلوغ بود ، اون موقع زیاد نمیومدم فقط خبر میزدم و میرفتم . اولین بار تو نت اومدم خبر زدم که اواخر تیر میاد ! ینی بالای 40 تا پخ اومد و هر چی دم دهنشون بود گفتن همین بچه های سایت ! یکی هم تو تاپیک گفت دیگه نمیخوام بیای تاپیک شادمهر و شروع کرد که اواخر تیر چرته ! هیچ جا هم خبر از آلبوم نمیزدن و منم هر روز به رفیقم میگفتم مطمئنی میاد و میگفت آره !
از اون به بعد خوب اینجا خلوت تر شد و البته هر بار خبری زدم بازم هجمه از طرف دوستا بود ولی خیلی کمتر ! تا پارسال که شهریور گفتم شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه و دوباره چند تا از دوستان محترمانه حمله کردن ! حالا هم ایشون میاد میگه خوب معلومه قبل آلبوم چند تا ویدئو میده ! شب روزه ؟ روز شبه ؟ الان تابستونه ؟ و...
این بود انشای من
همین مونده تتل به محسن گیر بده
اعتراف میکنم از اول هم اشتباه بود
فیفا به پرسپولیس نامه زده دوماه وقت دارین پول نیلسونو بدین وگرنه ازتون پنج امتیاز کم میکنیم...
پرسپولیس هم نامه زده دوماه وقت بدین تا پنج امتیازو جور کنیم...
نتایج تستها نشان میدهد آیفونهای جدید از مکبوکهای جدیدی که امسال عرضه شدهاند سریعترند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشهای غیررسمی و تائید نشده حکایت دارد: مرگ شماری از نظامیان و مقامهای ایران در منا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کالبدشکافی از iPhone6S :باتری آن از iPhone6 کوچکتر است دلیل: جا باز کردن برای « لمس سهبعدی»
در حال حاضر 333 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 333 مهمان ها)