صفحه 1025 از 18605 نخستنخست ... 2552592597510151023102410251026102710351075112515252025 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 10,241 به 10,250 از 186050

موضوع: Chavoshi News |

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajjad نمایش پست ها
    دهن لق نیستی ؟
    تو سوالات کنکور کارشناسی یه جمله از پیامبر اومده بود ، نوشته بود :
    هر کس من و خاندان من را از خانواده اش بیشتر دوست نداشته باشد ، مسلمان نیست

اتفاقا تو الان داری از خودت تعریف در میاری
    کافری که تو قران گفته منظور من و امیر و چند ملیارد دیگه هستیم که اسلام رو قبول نداریم ، من بدبخت چه گناهی کردم تو این دنیا که باید سرم بریده بشه ؟
    کفر یعنی سرکشی کردن، اسلام هم به کافر کاری نداره. اسلام میگه کافر تکلیفش با خداست. اما اگه کافری بیاد جار بزنه و علیه مسلمونا قیام کنه یا بجنگه میشه محارب.

این یه سیستم دفاعی واسه اسلامه . میگه من کاریت ندارم اما اگه تو بخوای به من صدمه بزنی منم بهت صدمه میزنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    فشار نیار صبر کن تا یه جمعه امام زمان بیاد همه رو بکشه و تو مسلمین رو ببره بهشت با هوری و .... حال کنین
    امیر جانه بچت چرت نگو بحث ما چیه اونوقت ببین چطور مغلطه میکنی
    .

فوق حرفه ای
    دین اسلام = ماله کشی
    تمام این دین شک و ایراده ، و وظیفه ی مسلمان معتقد هم اینه که بیاد رو تمام این شک و ابهام ها ماله بکشه
    میبینه امامش به شمشیر برنده شهرت داشته و تنها هنرش آدم کشی بوده ، ولی سعی میکنه روش ماله بکشه ، اونوقت یکی که قتل نا عمد انجام میده رو کافر میدونه و ازش فرار میکنه
    میبینه اماماش 500 تا 500 تا زن میگرفتن ولی چیزی نمیگه ، فقط کافیه یه مرد ایرونی دو تا زن بگیره ، دیگه ازش متنفره
    میبینه امام علیش تو نهج البلاغه بارها به زن ها توهین میکنه و چیزی نمیگه و میگه حتما صلاح دونستن اماممان ، ولی یه نفر رو میبینه به یه زن توهین میکنه ، سریعا رگ گردنش باد میکنه

حرفه ای
    یهودی های اسرائیل 2000 فلسطینی کشتن ، تو داری به خاطر نتانیاهو کل یهودیارو میبری زیر سوال
    اونوقت مسلمانان دارن تو کل دنیا قتل عام میکنن ، داعش و بشار اسد و جیش العدل و جیش النصر و بوکوحرام و القاعده و طالبان و النصره و ... ، اونوقت اینارو مسلمون نمیدونی و فقط این نصف جمعیت ایران که به خاطر خوی ایرانی بودنشون از قتل و آدم کشی میترسن رو چهره ی واقعی اسلام میدونی ؟
    ببین سجاد ، یهود اسم یه گروه یا فرقه ایه که تعریف شده. من نگفتم گروه یهود . گفتم آدمی که به عنوان یه یهودی داره اینکارو میکنه! اینا فرق دارن باهم چطور متوجه نمیشی؟

دقیقا این حرفی و که زدی بر عکس کن. جای مسلمون بذار یهود.

داری میگی مسلمونا 2000 نفرو نکشتن بشار اسد کشته چه ربطی به مسلمون داره ، اونوقت یهودیای کل دنیا آدم کشتن

انصافا خودت به این میگی منطق؟

حساب عمل آدما با اونچیزی که اعتقاد دارن فرق داره. مسلمون داریم فوق العاده ، کافر داریم افتضاح و بر عکس!

تو کل قرآن همش میگه تفکر کنین. چرا نمی اندیشین؟ اگر قرار بود اسلام دینی باشه که زور بگه هیچوقت به تفکر دعوت نمیکرد

فکر کن تحلیل کن. کینه رو کنار بذار. اونوقت چیزایی میفهمی که واسه فهمیدنش به این دنیا اومدی
    .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HamTin نمایش پست ها
    ببین سجاد ، یهود اسم یه گروه یا فرقه ایه که تعریف شده. من نگفتم گروه یهود . گفتم آدمی که به عنوان یه یهودی داره اینکارو میکنه! اینا فرق دارن باهم چطور متوجه نمیشی؟

دقیقا این حرفی و که زدی بر عکس کن. جای مسلمون بذار یهود.

داری میگی مسلمونا 2000 نفرو نکشتن بشار اسد کشته چه ربطی به مسلمون داره ، اونوقت یهودیای کل دنیا آدم کشتن

انصافا خودت به این میگی منطق؟

حساب عمل آدما با اونچیزی که اعتقاد دارن فرق داره. مسلمون داریم فوق العاده ، کافر داریم افتضاح و بر عکس!

تو کل قرآن همش میگه تفکر کنین. چرا نمی اندیشین؟ اگر قرار بود اسلام دینی باشه که زور بگه هیچوقت به تفکر دعوت نمیکرد

فکر کن تحلیل کن. کینه رو کنار بذار. اونوقت چیزایی میفهمی که واسه فهمیدنش به این دنیا اومدی

اى پيامبر! ما همسران تو را كه مهرشان را پرداخته‏اى براى تو حلال كرديم، و همچنين كنيزانى كه از طريق غنايمى كه خدا به تو بخشيده است مالك شده‏اى و دختران عموى تو، و دختران عمه‏ها، و دختران دايى تو، و دختران خاله‏ها كه با تو مهاجرت كردند (ازدواج با آنها براى تو حلال است) و هرگاه رن با ايمانى خود را به پيامبر ببخشد (و مهرى براى خود نخواهد) چنانچه پيامبر بخواهد مى‏تواند او را به همسرى برگزيند؛ اما چنين ازدواجى تنها براى تو مجاز است نه ديگر مؤمنان؛ ما مى‏دانيم براى آنان در مورد همسرانشان و كنيزانشان چه حكمى مقرر داشته‏ايم (و مصلحت آنان چه حكمى را ايجاب مى‏كند)؛ اين بخاطر آن است كه مشكلى (در اداى رسالت) بر تو نباشد (و از اين راه حاميان فزونترى فراهم سازى)؛ و خداوند آمرزنده و مهربان است! (50) ---- (موعد) هر يك از همسرانت را بخواهى مى‏توانى به تاخير اندازى، و هر كدام را بخواهى نزد خود جاى دهى؛ و هرگاه بعضى از آنان را كه بركنار ساخته‏اى بخواهى نزد خود جاى دهى، گناهى بر تو نيست؛ اين حكم الهى براى روشنى چشم آنان، و اينكه غمگين نباشند و به آنچه به آنان مى‏دهى همگى راضى شوند نزديكتر است؛ و خدا آنچه را در قلوب شماست مى‏داند، و خداوند دانا و بردبار است (از مصالح بندگان خود با خبر است، و در كيفر آنها عجله نمى‏كند)! (51) --- بعد از اين ديگر زنى بر تو حلال نيست، و نمى‏توانى همسرانت را به همسران ديگرى مبدل كنى ( بعضى را طلاق دهى و همسر ديگرى به جاى او برگزينى) هر چند جمال آنها مورد توجه تو واقع شود، مگر آنچه كه بصورت كنيز در ملك تو درآيد! و خداوند ناظر و مراقب هر چيز است (و با اين حكم فشار قبايل عرب را در اختيار همسر از آنان، از تو برداشتيم).

فوق حرفه ای
    حامد تا زمانی که معتقد باشی و ترس به روحت میخ باشه ، هر چی من و امثال من بگیم تو گوشت نمیره ، چون که حتی جرئت شک کردن هم نداری چه برسه انکار

حرفه ای

اى پيامبر! ما همسران تو را كه مهرشان را پرداخته‏اى براى تو حلال كرديم، و همچنين كنيزانى كه از طريق غنايمى كه خدا به تو بخشيده است مالك شده‏اى و دختران عموى تو، و دختران عمه‏ها، و دختران دايى تو، و دختران خاله‏ها كه با تو مهاجرت كردند (ازدواج با آنها براى تو حلال است) و هرگاه رن با ايمانى خود را به پيامبر ببخشد (و مهرى براى خود نخواهد) چنانچه پيامبر بخواهد مى‏تواند او را به همسرى برگزيند؛ اما چنين ازدواجى تنها براى تو مجاز است نه ديگر مؤمنان؛ ما مى‏دانيم براى آنان در مورد همسرانشان و كنيزانشان چه حكمى مقرر داشته‏ايم (و مصلحت آنان چه حكمى را ايجاب مى‏كند)؛ اين بخاطر آن است كه مشكلى (در اداى رسالت) بر تو نباشد (و از اين راه حاميان فزونترى فراهم سازى)؛ و خداوند آمرزنده و مهربان است! (50) ---- (موعد) هر يك از همسرانت را بخواهى مى‏توانى به تاخير اندازى، و هر كدام را بخواهى نزد خود جاى دهى؛ و هرگاه بعضى از آنان را كه بركنار ساخته‏اى بخواهى نزد خود جاى دهى، گناهى بر تو نيست؛ اين حكم الهى براى روشنى چشم آنان، و اينكه غمگين نباشند و به آنچه به آنان مى‏دهى همگى راضى شوند نزديكتر است؛ و خدا آنچه را در قلوب شماست مى‏داند، و خداوند دانا و بردبار است (از مصالح بندگان خود با خبر است، و در كيفر آنها عجله نمى‏كند)! (51) --- بعد از اين ديگر زنى بر تو حلال نيست، و نمى‏توانى همسرانت را به همسران ديگرى مبدل كنى ( بعضى را طلاق دهى و همسر ديگرى به جاى او برگزينى) هر چند جمال آنها مورد توجه تو واقع شود، مگر آنچه كه بصورت كنيز در ملك تو درآيد! و خداوند ناظر و مراقب هر چيز است (و با اين حكم فشار قبايل عرب را در اختيار همسر از آنان، از تو برداشتيم).
    اصلا حرف منو نخوندی ، گفتم کینه رو بذار کنار. اینکار تو تمامش از روی حرص و کینست

تو چیکار به دین داری. تو راه خودتو برو

حامد تا زمانی که معتقد باشی و ترس به روحت میخ باشه ، هر چی من و امثال من بگیم تو گوشت نمیره ، چون که حتی جرئت شک کردن هم نداری چه برسه انکار
    ترس و انکار و شک کردن واسه چند سال پیشه من بود

منم همینطور بودم ولی دیدم هیچ فرقی با کسی که مذهبیه ندارم چون دقیقا نقطه ی مقابلش قرار میگیرم. هر دو گروه تو این دایره چند قرن دارن می چرخن

تو اولین نفر نیستی ، آخرین نفر هم باقی نمی مونی. فقط سعی کن نفرت و بذاری کنار و بی طرف بری جلو تا ببینی چه خبره
    .

حرفه ای
    باو پیامبرشون خودشون داعش بودن ، همین مسلمونا بودن حمله میکردن به کشورهای مجاور تا همه رو مسلمون کنن ، آیا ایرونیا داعش بودن ؟
    توهین به ادیان دیگه رو چی میگی ؟ تو قران بارها به یهودی ها توهین شده ، مگر یهود هم دین همون خدا نبود ؟
    وقتی خدایی به دین قبلی خودش توهین میکنه دو جور میشه استنباط کرد :
    یا اینکه اون خدا انقد ضعیفه که دین قبلی خودش رو یه دین مسخره میدونه
    یا اینکه خدای موسی با خدای محمد فرق داشته
    من نظر تو رو داشتم اینو گوش دادم تا حدودی نظرم عوض شد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    فرق بین آدم و حیوون فکر کردن و انتخاب کردن
    تو ایران دارن خوب و بد ملت رو تعیین می کنن و بیشتر مردم شدن مثل حیوون چون قدرت فکر کردن ندرن
    اینم خودش یه نوع برده داریه
    برای اینکه کسی نتونه باهاشون مخالفت کنه و ایراد بگیره ازشون دین رو انداختن وسط که هرکاری دلشون خواست بکنن
    کسی هم مخالفت کنه میشه زد دین و شیطان پرست غیره . . .
    در واقع دین داره فدای سیاست کثیف این لاشی ها میشه
    دین گریزی اکثر جون ها هم برای اینه که اسلام رو تو این حکومت می بینن
    مثلا امام علی میگه ابن ملجم به من یه ضربه زد شما هم باید یه ضربه بزنید
    همین رو مقایسه کنید با رفتاری که با میر حسین کردن
    در کل چیزی که ما الان داریم می بینیم از اسلام; اسلام معاویه و یزید تا اسلام محمد و علی
    واقعا با یکم تحقیق میشه به این حرف رسید

ehsan1361
    Guest
    ای بابا من رفتم دوش گرفتم اومدم هنوز بحث اسلامه
    تکبیر بفرستین

فوق حرفه ای
    کنفرانس خبری روحانی چند دیقه دیگه

ehsan1361
    Guest
    کنفرانس خبری روحانی چند دیقه دیگه
    باز میخواد چه دروغی تحویل ملت بده ؟

صفحه 1025 از 18605 نخستنخست ... 2552592597510151023102410251026102710351075112515252025 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع