نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! در كل چاوشي بگوزه هم قشنگه
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط KHATAR دیوث واسه من سرو سنگین شده میگه من باهات شوخی ندارم باهام درست صحبت کن خطر به نظرم ظرفیت اجتماعی فوق العاده ای داره...بازخورد کامنتای ک داره نشون میده ظرفیت بالایی داره قبول داری؟
نوشته اصلی توسط Gadfly خطر به نظرم ظرفیت اجتماعی فوق العاده ای داره...بازخورد کامنتای ک داره نشون میده ظرفیت بالایی داره قبول داری؟ ظرفیت از چه نظر؟
نوشته اصلی توسط Gadfly من فک میکنم این اهنگ واسه قبلن کار کرده...الان پخشش کرده...حال و هوای سیزده داره برای من....منم موافقم البوم شعرای خیلی قوی داره.... نوید فک نمی کنم اون چیزی ک خواص فک میکنن تو این البومش باشه ....البته من فقط شنونده هسم مث دوستان کارشناس نیسم من فكر كنم باشه حس ميكنم آهنگي كه پدرام كشتكار تنظيم كرده باشه خيلي بتركونه
ما فقط 1 نوع ظرفیت حالیمونه اونم ظرفیته رفتن به پستوئه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! من فكر كنم باشه حس ميكنم آهنگي كه پدرام كشتكار تنظيم كرده باشه خيلي بتركونه ایشالا تو زمستون میا دیگه نه؟
نوشته اصلی توسط Gadfly ایشالا تو زمستون میا دیگه نه؟ بعد از محرم و صفر. معلوم نيست
نوشته اصلی توسط KHATAR ظرفیت از چه نظر؟ هیچی بی خیال نوکرتم... بی خیال مث موسن اسکلمون نکنی دمتم گرم بزرگوار
چ ناتوان است دل انسان
نوشته اصلی توسط Amir اره file ---scripts----image proc اره نمیشه. خب یه برنامه دیگه دان کن واسه اینکار ازین کم حجما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 367 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 367 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن