نوشته اصلی توسط Herzeleid بین این دوتا یکی انتخاب کن تا عاقبت بخیر بشی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دومی رو میخرم ولی وای به حالت اگه کیفیت نداشته باشه من قیمت گوشی ام 280 تومنه حالا باید 188 به هندزفری بدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ خوبها همیشه زود از بین ما میرن
نوشته اصلی توسط Rasool24 دومی رو میخرم ولی وای به حالت اگه کیفیت نداشته باشه من قیمت گوشی ام 280 تومنه حالا باید 188 به هندزفری بدم هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasool24 شما برو سرکه بزن سرکه که سهله.اسیدم بزنم باز تورو ببینم سیخ میکنم
نوشته اصلی توسط KHATAR سرکه که سهله.اسیدم بزنم باز تورو ببینم سیخ میکنم ژووووووووووووووون بچگی هات کجا بودی تو خوشگل
نوشته اصلی توسط Milad16+ هر که طاوس خواهد جور هندوستان کشد این دیگه از هندوستان گذشته این دیگه ایسلند و قطب شما رو هم رد کرده
نوشته اصلی توسط Rasool24 ژووووووووووووووون بچگی هات کجا بودی تو خوشگل در غیبت صغری به سر میبردم تا تو به دنیا بیای و بیام ترتیبتو بدم. الانم اینقدر حرف نزن وقته منو نگیر بدو برو تو پستو بشین تا بیام.یالا
نوشته اصلی توسط KHATAR در غیبت صغری به سر میبردم تا تو به دنیا بیای و بیام ترتیبتو بدم. الانم اینقدر حرف نزن وقته منو نگیر بدو برو تو پستو بشین تا بیام.یالا از صبح دم در پستو بوده نبودی در پستو هم قفل بود کلید هم با خودت برده بودی
نوشته اصلی توسط KHATAR در غیبت صغری به سر میبردم تا تو به دنیا بیای و بیام ترتیبتو بدم. الانم اینقدر حرف نزن وقته منو نگیر بدو برو تو پستو بشین تا بیام.یالا پستو فعلا پره دارم میلاد رو ... اگه میخوای بیای تو باید وقت بگیری ! قبلشم کیونتو چرب کن همسایه ها خوابن
نوشته اصلی توسط Rasool24 پستو فعلا پره دارم میلاد رو ... اگه میخوای بیای تو باید وقت بگیری ! قبلشم کیونتو چرب کن همسایه ها خوابن باز سرتو از زیر پتو آوردی بیرون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 126 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن