[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
من هم می توانستم حرف هایی به بزرگیِ نوبل بزنم، و آن قدر شاعر بودم که بتوانم در کافه های سیگار ممنوع بنشینم، و با ترانه های سوزناک
دل از دخترانِ نوجوان ببرم، اما خواستم وصله یی شوم بر پیراهنِ پاره ی تو.
"پسرک سرماخورده ی پشتِ چراغ قرمز" که دعاهای ضدِ آبت را حراج کرده ای، خواستم النگویی پلاستیکی باشم بر دستانِ خواهرت، یا دستمالی که عرق از پیشانیِ پدرت بگیرد وقتی از پیِ کار سربالاییِ راهِ کارخانه را بالا می رود.
می خواستم هیزمی در بخاریِ چپرِ شما باشم، تا رماتیسم از پای مادرت به قلبش نخزد.
این همه را خواستم و نتوانستم...
یه فیلمی کمدی حدود 12-10 سال پیش دیدم دوبله هم بود ! یه نفر اشتباهی میره به زمان گذشته بعد یه کتاب پیدا می کنه یه وردی هست اشتباهی می خونه که باعث میشه مرده ها زنده بشن بعد چون این شخص از آینده هست به مردم استفاده از باروت و این جور چیزارو یاد میده ! آخرشم یه دارویی بهش میدن که با خوردن هر قطره اش 100 سال به جلو میره ولی یه قطره اشتباهی میخوره و وقتی بیدار میشه میبینه همه چیز خراب شده و فیلم هم تموم میشه
احیانا کسی اسمشو میدونه ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در ضمن طرف دستش هم قطع میشه و افرادی که در گذشته هستن براش یه دست مصنوعی آهنی هم میسازن
این نیست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
خودم پیداش کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 829 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 829 مهمان ها)